Pošlji povpraševanje

Salon keramike Pilremag Grosuplje - vse za kopalnico vaših sanj

Salon keramike in kopalniške opreme Pilremag je pravi naslov za vse, ki gradite novo kopalnico ali prenavljate staro. Na enem mestu boste namreč našli vse potrebno za popolno ureditev vaše kopalnice. Pohvalimo se lahko z najobsežnejšo ponudbo na slovenskem trgu, ki vključuje preko 2000 izdelkov, med katerimi so tudi notranje keramične ploščice vrhunskih italijanskih, španskih in portugalskih proizvajalcev.

Ploščice iz keramike so sestavni del vsake kopalnice, saj krasijo tako stenske kot talne površine. Kopalnica je običajno prostor, kjer začenjamo in končujemo svoj dan, zato je izbira keramičnih ploščic ena najpomembnejših odločitev pri gradnji ali obnovi vaše kopalnice. Prav je, da si izberemo takšne kopalniške ploščice, ki bodo našemu okusu ustrezale tudi čez čas. Naj se prijeten začetek dneva začne že v vaši kopalnici.

Kopalnica - izbira keramičnih ploščic pomembna

Salon keramike za kuhinje in kopalniceSalon keramike Pilremag vam nudi kakovostne keramične ploščice raznovrstnih oblik, velikosti in barv. Priljubljene so zlasti nežne pastelne barve, kot so svetlo modra, marelična, rumena, roza ali svetlo modra. Na drugi strani pa bodo naravne, tople in nevtralne barve poskrbele, da bo vaša kopalnica brezčasna in moderna v vsakem obdobju. Tako bo skrb, da bi se je prehitro naveličali, povsem odveč. Skrbno izbrana naj bo tudi velikost ploščic. Medtem ko je v manjše kopalnice najbolje položiti ploščice srednje velikega formata, pa so večji formati primernejši za večje kopalnice.
Salon keramike Pilremag bo s svojo ponudbo in storitvami poskrbel, da bo vaša kopalnica ponovno postala prostor, namenjen uživanju in sproščanju. Pri načrtovanju in opremljanju prostora vam bomo pomagali z računalniškim programom za izris kopalnice VI-SOFT. Tako si boste še lažje predstavljali, kaj sodi v vašo kopalnico in kaj ne. Priskrbeli bomo vso potrebno opremo ter vam jo tudi strokovno vgradili.

Kuhinjske keramične ploščice za lažje delo v kuhinji

Čeprav je uporaba keramičnih ploščic postala nekakšen standard v naših kopalnicah, pa se zanje vse bolj odločamo tudi pri gradnji ali obnovi kuhinj. Lahko jih položimo samo v prostor s kuhinjskimi elementi, lahko pa se nadaljujejo tudi v jedilni prostor, hodnike ali kopalnico. Talne kuhinjske ploščice morajo v primerjavi s stenskimi prenesti precej več obremenitev, prav tako ne smejo biti pregladke. S stenskimi ploščicami pa v glavnem zaščitimo stene. Pogosto jih nadomestijo različni mozaiki v obliki majhnih kvadratov oz. kock. Ti so lahko izdelani iz keramike, stekla ali pa iz naravnih materialov, kot so različni kamni, les ali kovina.

Po moderne notranje keramične ploščice v Salon keramike Pilremag.

Pilremag d.o.o. | Salon keramike v Grosuplju - povezave do naše spletne strani: