Pošlji povpraševanje

Prenova kopalnic


Prenova kopalnice - keramične ploščicePrenova kopalnic je ob pomoči podjetja Pilremag Grosuplje enostaven in hiter proces, saj vam poleg prodaje celotne kopalniške opreme in keramičnih ploščic nudimo tudi celotno adaptacijo, polaganje notranjih ploščic, montažo in 3D izris kopalnic. Prenova kopalnic se prične od trenutka, ko si pogledamo obstoječ prostor in zapišemo meritve. Nadalje prenova zajema izbor keramike, kopalniške in ostale opreme. Ker vam je pri nas na voljo preko 2000 kakovostnih izdelkov za ureditev doma, si upamo trditi, da je prenova kopalnic ali katerega koli drugega bivalnega prostora resnično enostaven postopek. Po izbrani opremi se prenova kopalnic nadaljuje s 3D izrisom in izdelavo ponudbe. Prenova kopalnic, po omenjenem postopku, obsega vsa obrtniška in gradbena dela ter odvoz odpadnega gradbenega materiala. Če vse skupaj poenostavimo, adaptacija kopalnice se prične in zaključi z izvedbo na ključ, po končanem postopku, vi samo še uživate v preobrazbi svojega novega prostora.

Keramične ploščice za kopalnico


V našem salonu keramike Pilremag so vam na voljo kakovostne keramične ploščice za kopalnico različnih barv, vzorcev, dimenzij, trendov in tudi imitacij naravnih materialov. Za prenovo ali dokončanje kopalnic v novogradnjah, so vam pri nas na voljo mozaiki ter stenske in talne keramične ploščice za kopalnico ter celotna kopalniška oprema. Ko se odločate za keramične ploščice za kopalnico je zelo pomembno, da izberete take keramične ploščice za kopalnico, ki ne odražajo samo vaše najljubše barve, temveč zagotavljajo tudi odpornost na obrabo, trdnost ter ne prepuščajo vode in madežev. Naše keramične ploščice za kopalnico vse te lastnosti imajo, prav tako pa so enostavne za čiščenje in vzdrževanje. Salon keramike vam je na voljo, da si izpolnite želje po svoji novi kopalnici. Pošljite nam povpraševanje ali pa nas obiščite, veseli vas bomo.

Salon keramike


Salon keramike podjetja Pilremag že leta skrbi za svoje kupce z najobsežnejšo ponudbo izdlkov za opremo doma. Salon keramike Grosuplje ima v svoji ponudbi kar 2000 izdelkov za ureditev bivalnih prostorov. Pestra je tudi ponudba dobaviteljev, namreč naš salon keramike s svojimi izdelki zalaga preko 150 različnih dobaviteljev priznanih proizvajalcev. Poleg obširne ponudbe notranje opreme, vam je pri nas na voljo tudi strokovna izvedba najrazličnejših del. Salon Keramike Pilremag je, za vas dragi kupci, pripravil tudi akcijsko ponudbo kopalnic ter ostalo kopico ugodnosti, ki si jih lahko ogledate preko naše spletne strani ali pa obiščite naš prodajno razstavni salon in zagotavljamo vam, da boste zagotovo našli kaj zase.

Pilremag | Prenova kopalnic, keramične ploščice za kopalnice, salon keramike- povezave do naše spletne strani: