Troslojni dimniki: inox je material, ki vas ne bo pustil na cedilu

Troslojni dimniki, izdelani iz nerjavečega jekla oziroma inoxa, ponujajo številne prednosti v primerjavi s klasičnimi dimniki, zato se zanje odloča vse več ljudi. Pri novogradnjah so postali troslojni inox dimniki skorajda samoumevna izbira, tudi pri starejših dimnikih pa je možna sanacija s pomočjo posebne enoslojne inox tuljave.


Zakaj so troslojni inox dimniki idealna rešitev v številnih primerih?


Precej boljša, neprekinjena izolacija je eden glavnih razlogov, zakaj so troslojni dimniki pametna izbira. Kompatibilni so z vsemi vrstami goriv oziroma kurilnimi napravami, njihova montaža pa je hitra in enostavna, saj so zelo lahki, zato ni potreben temelj. Nimate možnosti, da bi namestili notranji troslojni dimnik? To ni težava, saj pri tej vrsti dimnika ni nujno, da je notranji. Troslojni dimnik namreč zagotavlja dovolj dobro izolacijo, da ga lahko brez težav montiramo tudi ob zunanji steni objekta. Kljub številnim prednostim, ki jih prinašajo troslojni inox dimnik, je cena zelo dostopna, pohvalijo pa se lahko tudi z dolgo življenjsko dobo.

notranji troslojni dimnikzunanji troslojni dimnik

Troslojni inox dimniki Jeremias še posebej dobra izbira


V podjetju Pilremag vam je na voljo kakovostna ponudba ogrevalne opreme, opreme za vodovodno instalacijo in kopalniških elementov, pri nas pa boste našli tudi različne stenske in talne ploščice (kuhinjske, kopalniške ploščice itd.) ter zunanje ploščice. Svojim strankam želimo ponuditi le najboljše izdelke, pri čemer nam je pomembna tudi karseda dostopna cena. Troslojni inox dimnik Jeremias je več kot zadostil obema pogojema, zato smo se odločili, da ga uvrstimo v našo ponudbo. Certifikati potrjujejo, da gre za izjemno varen dimnik najvišjega kakovostnega razreda, odlikuje pa ga tudi zelo dolga življenjska doba - tudi znotraj kategorije troslojni dimniki. Cenik, ki je dostopen na naši spletni strani, priča o tem, da gre za cenovno zelo ugoden dimnik. Če potrebujete dodatne informacije glede cenika troslojnih dimnikov ali imate morda druga vprašanja, se lahko vedno obrnete na nas. Z veseljem vam bomo pomagali.

DIMNIŠKI VENTILATORJI