Moto komunikacija – govorni set za čelado omogoča komunikacijoNolan Bluetooth

Moto komunikacija v čeladi nam omogoča neprekinjeno komunikacijo z vašim sopotnikom ali z ostalimi motoristi v skupini. To je še posebej dobrodošlo na daljših potovanjih. Govorni set za čelado omogoča tudi nemoteno povezavo z našim mobilnim telefonom, preko katerega lahko brez uporabe rok upravljamo s klici in poslušamo glasbo. Moto komunikacija pa omogoča tudi povezavo z GPS napravami. Tako lahko kar neposredno v čelado dobivamo navodila za pot.


Poleg motorističnih čelad blagovne znamke Nolan vam v motoristični trgovini Laba ponujamo tudi Nolan komunikacijske sisteme z Bluetooth tehnologijo. Te lahko pritrdimo tako na čelade Nolan kot tudi na čelade X-Lite in Grex, ki jih boste prav tako našli v ponudbi. Nolan komunikacijski sistemi so enostavni, vsestranski in primerni za vse potrebe, saj se popolnoma prilegajo vsem navedenim tipom čelad. Vgradnja je preprosta, zaradi sistema čelada ni nič manj udobna, upravljanje z njimi pa je enostavno. Stereo zvok je izvrsten, komunikacija pa čista in prijazna. Tudi če vozimo zelo hitro, se še vedno lahko zelo razločno pogovarjamo ali poslušamo glasbo.


Z Nolan Bluetooth komunikacijski sistemi lahko povežete čelado z vsemi multimedijskimi napravami – od mobilnega telefona do GPS-navigacije in predvajalnika glasbe. Vsi paketi vsebujejo vse potrebno za enostavno vgradnjo v čelado in za takojšnjo uporabo.

 

Nolan Bluetooth komunikacijski sistemiMoto komunikacija Nolan

V Moto centru Laba boste našli Nolan komunikacijski sistem s tehnologijo Bluetooth, ki je namenjen preprosti vgradnji v vse čelade Nolan, ki so predpripravljene za uporabo sistema N-Com. Vsem tistim čeladam, pri katerih uporaba tega komunikacijskega sistema ni prednastavljena, pa je namenjena moto komunikacija Nolan Multi 2.


Najboljše zmogljivosti in najvišjo kakovost ponuja brezžična komunikacija za Nolan B4 in BX4 za X-Lite. Bluetooth tehnologija podpira protokol predvajanja glasbe A2DP v stereo kakovosti, ima vgrajen FM radio in omogoča povezavo do štirih motorjev na razdalji do 800 metrov. Takšna moto komunikacija je namenjena vgradnji v čelade Nolan N104 in N44.

Moto komunikacija z Nolan Bluetooth komunikacijskimi sistemi še nikoli ni bila tako preprosta. Obiščite našo spletno trgovino in si izberite Nolan govorni set za vašo čelado.

Vabljeni!

 

Moto center Laba | Moto komunikacija, Nolan Bluetooth, govorni set za čelado – povezave do naše spletne strani:
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Moto center Laba Ljubljana
Naslov
PE Šmartinska 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
PON - PET: 9.00 - 20.00 | SOB: 9.00 - 15.00 | NED: zaprto
Spletna stran
E-pošta
031 789 400
Seznam fraz
nolan bluetooth, govorni set za čelado
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA