Grelne blazinice za roke in druga oprema za hladnejše dni

Grelne blazinice za roke in noge so neprecenljive za vse aktivne ljudi, ki so radi na svežem zraku tudi v hladnejših dneh. Ljubitelji plezanja, smučanja, ribarjenja, lova in drugih športov imajo radi grelne blazinice in druge grelce za roke, pa tudi grelne blazinice za noge in grelne nogavice. Vse tovrstne želje vam uresničimo v trgovini Modest, kjer lahko izdelke enostavno naročite prek spleta.

PREVERITE TUDI RIBIŠKO OPREMO

Kvalitetne grelne blazinice za roke

Če imamo slabšo cirkulacijo krvi, nas običajno najprej začne zebsti v roke in posledično trpi celo telo. Zato jih ogrejte z grelnimi blazinicami za roke, ki začnejo delovati nemudoma in imajo dolg čas delovanja. Naši dobavitelji so vrhunska podjetja z najbolj kvalitetnimi grelci za roke. Blazinice so tanke in ne motijo, delujejo pa najmanj šest ur. Grelne blazinice za roke imamo lahko vedno s seboj in so zaradi simpatičnega pakiranja lahko tudi ljubko darilo. Primerne so tudi za otroke.

grelne blazinice za rokegrelne blazinice za noge

Privoščite si tudi grelne blazinice za noge

Vsi vemo, da če nas zebe v noge, nas zebe po celem telesu. Zato ponujamo tople zimske grelne nogavice, če pa tudi to ne bo dovolj, si privoščite grelne blazinice za noge, ki jih lahko enostavno namestite v različne čevlje. Radi jih imajo smučarji, ki jih nosijo v pancarjih, odlična rešitev so za ribolov, ko morate dolgo časa stati v hladni vodi in za vse druge aktivnosti v mrzlih dneh, ko bi vas utegnilo zebsti. Grelne blazinice za noge so pakirane v majhnih plastičnih vrečkah, ki začnejo greti takoj, ki pridejo v stik z zrakom. Delujejo vsaj 7 ur in ne kvarijo udobja. Kombinacija z grelnimi blazinicami za roke bo poskrbela za toploto po vsem telesu. Več o naši ponudbi preberite tukaj:http://www.modest-trgovina.si/akcijska-ponudba.html

V trgovini Modest smo sicer specializirani za ribiška oblačila in lovska oblačila, ter vso potrebno opremo za lov. Naša spletna trgovina omogoča hiter in enostaven nakup ter tudi dostavo. Bodite torej brez skrbi in si letošnjo sezono privoščite grelne blazinice za roke, grelne blazinice za noge ali pa kar oboje.