Termoflis oblačila so narejena iz 100% poliestra in se hitro suši


V podjetju Modest d.o.o., ki se ukvarja z vele in maloprodajno dejavnostjo nudimo izdelke primerne za ljudi, ki so v stiku z naravo: termoflis oblačila, ribiške in lovske pripomočke, opremo za kampiranje in ostale stvari, ki zagotavljajo in izboljšujejo kakovost zdravega načina življenja. Najbolj prodajane stvari so vsekakor termoflis oblačila, od termoflis jop, hlač, jaken pa vse do nogavic in spodnjega perila. V ponudbi lahko najdete tako moške termoflise kot tudi ženske in otroške. Naš slogan: življenje v naravi, z vami in za vas, predstavlja željo po izpolnjevanju pričakovanj in želja naših kupcev v trajnostnem in odgovornem odnosu z naravo.

Pri nas dobite tudi ribiško opremo:https://www.vsi.si/modest/ribiska-oprema


PREGLEJTE PONUDBO OBLAČIL ZA POHODNIŠTVO IN KAMPIRANJE

Termoflis jopa Modest


Termoflis je narejen iz zračne tkanine in se ne zmoči hitro


Termoflisi oblačila, med katerimi je največje povpraševanje za termoflis jope, so kvalitetna in cenovno dostopna oblačila, narejena iz flisa. Flis je zračna tkanina, mehka in prijetna na otip kjer urejen las prekriva keprovo vezavo. Termoflisi so narejeni iz 100% poliestra, ki je tkan na poseben način, zato se termoflisi ne zmočijo hitro, obenem pa se dobro sušijo, kar pomeni, da so izredno primerni za gibanje v naravi, od smučanja, hoje v hribe in ostalih aktivnosti, predvsem v hladnejših mesecih, saj termoflisi zagotavljajo toplotno zaščito pred mrazom. Nudimo spodnje perilo, nogavice, termoflis jope, jakne in hlače, na voljo pa so vam tako ženski kot moški termoflisi, nismo pa pozabili niti na najmlajše.

PONUDBA GRELNIH BLAZINIC


Termoflis jope v naši ponudbi so vzdržljive, z veliko žepi in primerne za teren


Med termoflis oblačili so brez dvoma najbolj prodajane termoflis jope, ki omogočajo obdobje in lahkostnost, obenem pa lahko termoflis jope nosite kot drugo oblačilo čez majico, v hladnejših mesecih namesto puloverja pod jakno, v prehodnih obdobjih pa celo namesto jakne. V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi modeli in barvami termoflis jop številnih proizvajalcev in prepričani smo, da boste tudi vi našli primerno jopo za aktivnosti v naravi.

termoflisi jopa Modest d.o.o.