Ugodne lovske hlače - trgovina za vse ljubitelje lovstva!

Lovska trgovinaModest je glavni vir opreme za slovenske ljubitelje lovstva. S spremljanjem aktualnih trendov v lovstvu vedno znova iščemo zgolj najboljše izdelke. Naša ekipa svetovalcev vam bo z veseljem pomagala pri nakupu in vam svetovala o izbiri najboljše opreme za vas. Ne glede na to ali potrebujete lovske hlače, lovske srajce ali katerokoli drugo opremo za aktivno preživljanje prostega časa, smo pravi naslov za vas!

lovska oprema nož lovska oblačila srajca


Lovska trgovina Modest - pravi raj za lovce


Zveste stranke lovske trgovine Modest se vedno znova vračajo k nam. Navdušujejo jih naše cene, prijazen odnos svetovalcev, nasveti in seveda kakovostni izdelki. V sodelovanju z vrhunskimi tujimi proizvajalci omogočamo, da je naša lovska oprema res najboljša in bo uporabnikom služila vrsto let. Ponujamo celoten sklop lovske opreme, v katerega spadajo:

  • Oblačila (lovske srajce, hlače, rokavice, nogavice, jakne, ipd).
  • Strelivo
  • Oprema in pripomočki (naša lovska trgovina ima na zalogi vse od termo steklenic in čutaric do grelnih blazinic za roke in svetilk)
  • Obutev
  • Opitka
  • Pripomočki za vzdrževanje
  • Orožje

Več kot le lovska trgovina - ribištvo, dom in okolica, moto in kolo

Nismo zgolj trgovina z lovsko opremo, temveč ponujamo tudi druge pripomočke za aktivno preživljanje prostega časa. Med drugim nudimo izjemno pestro izboro ribiških palic, opreme za dom in okolico, moto & kolo opreme, darilni program ter mnogo več! Vedno znova pripravljamo atraktivne akcijske ponudbe, s katerimi lahko do našihi izdelkov dostopate po res neverjetno ugodnih cenah. Imate vprašanje glede lovskih hlač, streliva, orožja ali druge opreme? Kontaktirajte nas preko telefonske številke 031 777 185 in z veseljem vam bomo nudili nasvete! Obiščete nas lahko tudi osebno, in sicer na Stari cesti 19 na Vrhiniki!

Več o grelnih blazinicah:www.vsi.si/modest/grelne-blazinice

PONUDBA RIBIŠKIH PALIC

AMRY & AIRSOFT