Grelne blazinice za roke - nepogrešljiva oprema v zimskih dneh


Grelne blazinice vam v hladnih dneh nudijo prijetno toplino in omogočajo, da so vaše zimske aktivnosti prijetnejše! Tudi v zimskih dneh je namreč pomembno, da smo aktivni in se veliko gibamo na svežem zraku. Za ljubitelje plezanja, hoje v hribe, smučanja in drugih zimskih športov so grelne blazinice za roke brez dvoma nepogrešljiva oprema! Izjemno učinkovite grelne blazinice lahko po neverjetno ugodnih cenah naročite preko spletne trgovine Modest. Ponujamo tudi drugo opremo za aktivnosti na prostem, npr. ribiške palice in opremo za lov.

Grelne blazinice za noge - udobno in toplo tudi po večih urah


Vse naše grelne blazinice za čevlje ali roke preverjeno delujejo najmanj deklariranih 6 (za roke) ali 7 ur (grelne blazinice za noge). Pri tem ne kvarijo vašega udobja, saj so vrečke zelo tanke in tudi po vstavitvi v čevelj ne motijo. Grelne blazinice za roke in noge so pakirane v majhnih plastičnih vrečkah. Zavojček nato odpremo in ko vrečka pride v stik z zrakom, se začne greti. Ponujamo tudi grelne blazinice za večkratno uporabo. Nad njimi se navdušujejo ne zgolj lovci, temveč tudi športniki in planinci, ki se vedno znova vračajo k nam. Navdušujejo se nad obstojnostjo grelnih blazinic in njihovo enostavno uporabo. Ljubke grelne blazinice so primerne tudi za otroke!

Zakaj izbrati grelne blazinice za roke ravno pri nas?


Sodelujemo zgolj z vrhunskimi dobavitelji in vedno znova poskušamo najti zgolj najboljše artikle na trgu. Naše izjemne grelne blazinice za roke so:

  • Neverjetno UGODNE
  • Imajo DOLG čas delovanja
  • Zaradi simpatičnega pakiranja predstavljajo ljubko DARILO
  • So lahke in majhne, zato jih imamo lahko vedno s seboj
  • Začnejo delovati nemudoma

Naše grelne blazinice za čevlje poleg navedenih lastnosti ne kvarijo udobja pri hoji ali športnih aktivnostih.

Obiščite našo spletno trgovino in se tudi sami prepričajte o izjemno bogati ponudbi različne opreme!

PONUDBA SVETILK

grelne blazinice za rokegrelne blazinice za noge