Lovska oprema, oblačila in pripomočki po akcijskih cenah

Lovska oprema, lovska oblačila, strelivo, optika in vsi drugi pripomočki so na voljo v spletni trgovini z lovsko opremo Modest. Pri nas na enem mestu najdete vse, kar potrebujete. Iskanje lovske opreme je pregledno, enostavno in hitro, nudimo pa tudi brezplačno dostavo na želeni naslov za nakupe nad 50 evrov.

Kvalitetna lovska oprema za lovske navdušence

Pri Modestu poskrbimo, da boste vas prosti čas preživeli v naravi in čim bolj kvalitetno. Za ljubitelje lova smo sestavili pestro ponudbo po akcijskih cenah, ki vas bodo navdušile. Pri nas dobite strelivo, nože in sekire, strelne daljnoglede, tehtnice, solzivce, pa tudi vso drugo lovsko opremo, na primer čutarice, nahrbtnike, svetilke in drugo. Naša spletna trgovina z lovsko opremo ima izjemno ugodne cene, redno pa se dogajajo tudi velike akcije in znižanja, tudi posebni artikli tedna po znižanih cenah. Seveda pa poskrbimo tudi za lovska oblačila.

lovska opremalovska oblačila

Lovska oblačila, rokavice in nogavice

Med najbolj iskana lovska oblačila spadajo lovske srajce ter lovske rokavice in nogavice. Lovske srajce v zemeljskih barvah in z lovskim karom so iz kvalitetnega materiala in vam bodo dolgo služile. Nogavice so na voljo že po evro in pol. Dodajte k temu še pulover, kapo ali pončo in popolnoma boste pripravljeni na lovsko sezono. Preverite še ostalo lovsko opremo:http://www.modest-trgovina.si/lov/oprema-pripomocki/lovska-palica-m30.html

GRELNE BLAZINICE ZA ROKE

Vse za kvalitetni prosti čas

Modest spletna trgovina poleg lovske opreme nudi tudi vse za ribolov (ribiška oblačila, na primer izvrstne hlače za ribolov) in druge izdelke za prosti čas. Naš slogan je “Življenje v naravi, z vami in za vsa” in tako se vedno trudimo zadovoljiti vas pričakovanja. Vodi nas odgovoren odnos z naravo, zato lovcem in ribičem nudimo le najboljše. Obrnite se na nas in poiščite lovsko opremo, lovska oblačila ali pa ribiško opremo in hlače za ribolov za vaš hobi.