Ribiška oblačila za udobno in kvalitetno ribarjenje

Ribiška oblačila in lovska oblačila lahko najdete samo v specializiranih trgovinah. Pri nas za obe dejavnosti in tudi druge aktivnosti dobite izjemno kvalitetna oblačila in pripomočke, poleg tega pa še po ugodni ceni. Ribiška oblačila in lovska oblačila lahko enostavno in hitro naročite kar v naši pestri spletni trgovini. Nudimo tudi izvrstna Pinewood oblačila.

GRELNE BLAZINICE

Trpežna ribiška oblačila za vse razmere

Ribolov je lahko brez primerne opreme tudi neprijetna dejavnost. Ure in ure čakanja na mrazu ali pa v hladni vodi nas lahko odvrnejo od te čudovite dejavnosti, a to se ne bo zgodilo s pravimi ribiškimi oblačili. Pri nas dobite vrhunska Pinewood oblačila, ki so kot nalašč za neugodne vremenske razmere. Uspešno se spopadajo z mrazom, vlago in mokroto. Za ljubitelje ribolova so nepremočljiva oblačila ključnega pomena. Ribiška oblačila morajo biti odporna na še tako hude pogoje in naša ponudba je prav takšna. Predlagamo vam tudi nakup grelnih blazinic za roke ali noge.

Ribiška oblačilapinewood oblačila

Bogata izbira lovskih oblačil in opreme

Naša trgovina slovi tudi po izvrstni lovski opremi in lovskih oblačilih. Strastnih lovcev dež ali mraz zagotovo ne ustavita, le nekoliko se prilagodijo. Za to poskrbijo dežna oblačila, pokrivala, tople jope in nepremočljivi anoraki. Vse v primernih barvah in iz materialov visoke kvalitete. Nepremočljiva oblačila so vedno dobrodošla tudi zaradi različnih terenov, kjer se gibamo, ne le zaradi dežja. Več opreme:http://www.modest-trgovina.si/ribolov/ribiske-palice/teleskopske-palice.html

A ne le oblačila, pri Modestu boste na račun prišli prav vsi, ki si želite popolne opreme za lov, ribolov in druge športne aktivnosti. Naša prednost je, da vse najdete na enem mestu in si prihranite dragoceni čas. Za vsa ribiška oblačila, lovska oblačila in dežna oblačila smo zagootvo pravi naslov, kar lahko potrdijo naše številne zadovoljne stranke.