Pokanje v kolenu in bolečina

 

Se vam je že kdaj pojavilo pokanje v kolenu in bolečina, ki ga spremlja? V takšnem primeru velja pomisliti na obrabo hrustanca v kolenu. Bolečina v sprednjem delu kolena je eden izmed simptomov sklepne revme, ki se običajno pojavi pri starejših ljudeh, varni pa niso niti mlajši ljudje, še posebej tisti z genetsko nagnjenostjo k obrabi hrustanca v kolenu.

  Pokanje v kolenu in bolečina

 

Kaj nam sporočajo bolečine v sprednjem delu kolena?

 

Pokanje v kolenu in bolečino lahko občutimo in slišimo pri premikanju sklepa. Pokanje se še posebej pogosto pojavi po daljšem sedenju, bolečina pa pri hoji, zelo pogosto pri vzpenjanju po stopnicah. Bolečine v sprednjem delu kolena ali drugih sklepih ne gre ignorirati, zato vam priporočamo obisk pri zdravniku specialistu. Pokanje v kolenu in bolečina sta lahko znak kakšne bolj nedolžne diagnoze (slaba prekrvavljenost, preveč sedenja, blažje poškodbe,…), lahko pa gre tudi za čedalje hujšo obrabo hrustanca v kolenu, ki običajno privede do zelo hudih bolečin v sprednjem delu kolena. Pokanje v kolenu in bolečino lahko učinkovito ublažimo z jemanjem naravnega zdravila glukozamina. Gre za naravno snov, ki se nahaja v naših telesih in zavira obrabo hrustanca v kolenu ter ga tudi obnavlja, s tem pa odpravlja tudi morebitne bolečine v sprednjem delu kolena.

 Bolečina v sprednjem delu kolena

Nad pokanje v kolenu, bolečino in obrabo hrustanca v kolenu z glukozaminom


Z rednim jemanjem glukozamina lahko uspešno preprečimo napredovanje obrabe hrustanca v kolenu in obrabo tudi uspešno zdravimo. Z rednim, trajnim in neprekinjenim jemanjem tako uspešno odpravimo tudi pokanje v kolenu in bolečino.

Sklepna revma: http://www.vsi.si/micmenges/sklepna-revma

VNETJE SKLEPOV

ARTROZA KOLENA

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
podjetje za raziskave in trgovino
Naslov
Levčeva ulica 16
1234 Mengeš
Spletna stran
E-pošta
01 7291382
Seznam fraz
pokanje v kolenu in bolečina, obraba hrustanca v kolenu, bolečina v sprednjem delu kolena, glukozamin, sklepna revma
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA