Pisarniško pohištvo po meri in oprema za salonePisarniško pohištvo

Pisarniško pohištvo in pisarniška oprema sta bistveni komponenti delovnega okolja, saj kažeta na podobo organizacije in tudi na položaj zaposlenih. Pravzaprav je pisarniška oprema navadno zunanji izraz statusa podjetja. Na delovnem mestu preživimo velik del dneva, zato je pomembno, da je pisarniška oprema udobna, funkcionalna, sodobno oblikovana in estetskega videza. Pisarniško pohištvo prijetnih barv in oblik ter kakovostnih materialov pripomore k delovni stimulaciji zaposlenih, saj pozitivno vpliva na njihovo počutje.

V podjetju Magles d.o.o. poleg pohištva za dom izdelujemo tudi pisarniško pohištvo po meri, pohištvo z adirektorje, za pisarne, salone in druge poslovne prostore. Naše pohištvo po meri je izdelano iz kakovostnih materialov, pri izdelavi pa uporabljamo izključno sodobno tehnologijo. Vedno pogosteje izdelujemo tudi funkcionalno mobilno pisarniško pohištvo, ki ga lahko sestavimo v različne kombinacije, odvisno od potreb in značilnosti delovnega procesa. Dolgoletne in bogate izkušnje so zagotovilo, da bosta pisarniško pohištvo in ostala pisarniška oprema izdelana in nameščena v skladu z vašimi željami in zahtevami poslovnega prostora.

 

Funkcionalno pisarniško pohištvo pospešuje in olajša delovne procese

Pisarniško pohištvo je v osnovi sestavljeno iz delovne mize in stola, medtem ko za shranjevanje fasciklov, map in knjig služijo pisarniške omare, predalniki in police. Pisarniške omare so lahko odprte, polodprte ali zaprte, postavimo pa jih ob steno čim bližje delovnemu mestu. Danes sicer vse več podatkov shranjujemo na računalnik, zato so pisarniške omare marsikje postale že odvečna pisarniška oprema.

Ko izbiramo pisarniško pohištvo, je prav, da na prvo mesto postavimo kakovost in šele nato pomislimo na preostale kriterije, kot so cena, barva in navidezna udobnost pohištva. Delovno okolje je danes postalo naš drugi dom, v katerem preživimo več kot polovico dneva, zato je pri izbiri pohištva skrb za zdravje in dobro počutje temeljnega pomena. Znano je, da sta v prijetnem okolju delovna uspešnost in produktivnost zaposlenih večji, saj primerna pisarniška oprema pospešuje in lajša delovne procese. Za ustvarjalno delo pa je pomembna tudi pravilna razporeditev pohištva v prostoru. Pisarniško pohištvo naj omogoča preglednost, dostopnost in naj ne daje občutka utesnjenosti.

 Oprema za salone

Oprema za salone naj izraža estetiko, toplino, prijetnost in sproščenost

Oprema za salone je vedno izdelana v skladu s potrebami in pričakovanji strank, poleg funkcionalnosti in estetske dovršenosti pa izžareva tudi toplino, prijetnost in sproščenost. Takšna oprema bo notranjost prostora naredila zanimivo, razgibano in dinamično. Oprema za salone naj bo v svetlejših barvnih odtenkih, ki se skladajo z barvami sten in tal. Svetle površine v kombinaciji z ogledali in steklenimi površinami bodo prostoru dodale globino, zaradi česar bo videti večji in svetlejši, počutje pa bo še prijetnejše.

Vabljeni na našo spletno stran!


Magles | Pisarniško pohištvo za direktorje, prodajni program, oprema za salone, pisarniške omare, pohištvo po meri – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Magles
Naslov
Arclin 33
3211 Škofja vas pri Celju
Spletna stran
E-pošta
03 7812 195
041 621 577
031 424 281
Seznam fraz
pisarniško pohištvo, pisarniška oprema, oprema za salone, pisarniške omare, pohištvo po meri
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA