Dekorativne tapeteDekorativne tapete so znova moderne

Dekorativne tapete se v velikem slogu vračajo v naša bivališča in brez njih si modernega stanovanja, hiše, restavracije ali hotela skoraj ne moremo več zamisliti. Dekorativne tapete so se v zadnjem obdobju razcvetele v množici vzorcev, materialov in barv. Obenem dekorativne tapete omogočajo nešteto barvnih kombinacij, ki lahko prav vsak prostor naredijo poseben in zanimiv. Dekorativne tapete so tudi del našega prodajnega programa. Na voljo so vam dekorativne tapete dveh znanih proizvajalcev tapet – Omexo in Eijffinger. V prodajnem programu boste našli tudi pohištveno razsvetljavo – LED vgradna svetila –, prav tako pa so na voljo različni laminatni podi.

 

LED vgradna svetila oz. vgradne luči kot pohištvena razsvetljava

LED vgradna svetila imajo v primerjavi z navadnimi svetili veliko prednosti, zlasti zaradi svoje majhnosti, fleksibilnosti pri oblikovanju in prilagodljivosti različnim prostorom. Poleg tega se tovrstne vgradne luči ne segrevajo, ne utripajo, takoj dosežejo polno moč ter niso občutljive na prižiganje in ugašanje. Mogoče je doseči tudi različne barvne temperature, celo toplo belo svetlobo. Zato se LED vgradna svetila počasi uveljavljajo tudi v bivalnih prostorih. Osvetlitev prostora je vsaj toliko pomembna kot njegova pohištvena oprema. Primerna izbira pri nakupu novega pohištva in opreme omogoča trendovsko igro svetlobe ter ustvarjanja novih občutij v prostoru.

 

LED vgradna svetila lahko kot dopolnilno osvetlitev najdemo na kuhinjskih in kopalniških elementih, v garderobnih vgradnih omarah, pa tudi na drugih kosih pohištva. Vgradnja LED traku v notranjost omare, na robove nočnih omaric ali postelje bo prostoru vsekakor dodala zanimivo noto, a paziti moramo, da s tem ne pretiravamo. Kaj hitro se namreč lahko znajdete v znanstvenofantastični nanizanki namesto v spalnici. V podjetju Magles vam je na voljo širok in raznolik spekter pohištvene razsvetljave. Odločite se lahko za polvgradne in vgradne luči ali pa za vgradne HD LED trakove.

 

Laminatni podi vse bolj priljubljeni

Laminatni podi so priljubljena talna obloga postali predvsem zaradi možnosti montaže v prostore s talnim ogrevanjem, zaradi enostavnega polaganja, dobre odpornosti obloge proti obrabi, udarcem, kemikalijam in mastnim madežem, ter zaradi lepega videza in ugodne cene. Zgornji vrhnji sloj je zaščiten z dekorativno folijo, ki je običajno podobna lesni strukturi, ter je prepojena z melaminsko smolo. Zato so laminatni podi na površini povsem odporni proti vlagi.
Laminatni podi
V našem prodajnem programu vam nudimo kolekcijo FLOORS, ki ponuja dve skupini izdelkov:

  • LAMINATE flooring
  • WOOD flooring


Za še več informacij vljudno vabljeni na našo spletno stran in si oglejte naše pohištvo po meri!

 

Magles | Dekorativne tapete, oprema kopalnice, laminatni podi – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Magles
Naslov
Arclin 33
3211 Škofja vas pri Celju
Spletna stran
E-pošta
03 7812 195
041 621 577
031 424 281
Seznam fraz
dekorativne tapete, LED vgradna svetila, vgradne luči, laminatni podi
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA