Kuhinje po meri tako za tradicionalni kot moderni okus

Središče vsakega doma je zagotovo kuhinja, saj gre za prostor, kjer se srečujejo vsi člani družine, in kjer se pripravljajo družinska kosila. Vse pogosteje pa je kuhinja tudi prostor, kjer gostimo prijatelje, zato je toliko pomembneje, kakšen vtis jim ta prostor da. Kuhinje po meri naj bodo torej v prvi vrsti funkcionalne, hkrati pa primerne za druženje s prijatelji in družino. Vsekakor pa naj prostor odraža vaš okus in življenjski slog. Pri izdelavi kuhinje po meri se tako lahko odločite za klasičen ali moderen slog.
Kuhinje po meri
V podjetju Magles se ukvarjamo z izdelavo pohištva po meri tako za dom kot za pisarne in salone. Naše pohištvo po meri odlikujejo kakovost materialov, bogate in dolgoletne izkušnje ter uporaba sodobne tehnologije. Za izdelavo kuhinje uporabljamo v pohištveni industriji najpogosteje uporabljene materiale - iveral, mediapan in furnir.

Kuhinja po meriModerna kuhinja po meri vaših željah

Moderna kuhinja temelji na ustvarjalnosti in inovacijah. Poleg bele barve moderna kuhinja na primer premore tudi bolj žive barvne odtenke, kot so na primer rdeča, zelena in modra. Prav tako je moderna kuhinja bolj ostrih oblik, bogatijo pa jo LED-lučke, ki dajejo občutek igre s svetlobo. Obenem pa ima takšna kuhinja modernejše in naprednejše kuhinjske aparate. Z oblikami, barvami in detajli moderne kuhinje po meri se lahko pravzaprav igramo, saj je na voljo pestra izbira elementov in dodatkov.

Vaša moderna kuhinja po meri bo rezultat vaših zamisli in želja ter zahtev vašega prostora. Seveda pa lahko računate tudi na našo pomoč. Naši projektanti vam bodo za lažjo predstavo vaše nove kuhinje po meri s posebnim računalniškim programom pripravili 3D izris, ki daje možnost vpogleda v zasnovo in načrtovanje kuhinje po meri, hkrati pa razkriva nove ideje za postavitev in izbiro elementov.

Visokokakovostne kuhinje po meri v podjetju Magles

Za izdelavo kuhinje po vaših željah lahko izbirate med lakiranim mediapanom različnih barv in sijajev ter med različnimi iverali in furnirji. Za izdelavo kuhinjskega pulta pa so na voljo kerrock, tehnični kamen ali ultrapas (laminat).

Mediapan, iveral in furnir

Mediapan je material, ki ga zaradi njegovih lastnosti najpogosteje uporabljamo za izdelavo kopalniškega ali kuhinjskega pohištva. Gre za srednje goste vlaknene plošče, ki so pretežno izdelane iz lesa bukve, smreke in jelke z dodatkom smole. Iveral plošče so izdelane z lesa, lesnih odrezkov in recikliranega lesa. Furnir pa je list lesa, pridobljen v postopku rezanja, in ima predvsem vlogo dekorativnega materiala.

Vabljeni na našo spletno stran!

Magles | Moderna kuhinja, mediapan, iveral, furnir - povezave do naše spletne strani: