Vgradne omare popolnoma izkoristijo prostorVgradna omara

Vgradne omare rešijo marsikatero prostorsko stisko v vašem domu. Omara po meri omogoča popoln izkoristek prostora, saj jo je možno vgraditi skoraj vsepovsod, njena pregledna notranjost pa pripomore k večji funkcionalnosti. Zato so vgradne omare izredno priljubljene in praktično nepogrešljive. Še posebej pa to velja za vgradne omare z drsnimi vrati.

V podjetju Magles vam nudimo vgradne omare s predali, izvlečnimi policami, obešalniki in notranjo osvetlitvijo. Prav vse so iz kakovostnih materialov, izbirate pa lahko med različnimi barvnimi odtenki. Za nemoteno odpiranje in zapiranje drsnih vrat poskrbi vrhunsko okovje za drsna vrata, ki nudi tiho, lahko in mehko zapiranje. Naj omara po meri postavi piko na i dovršenosti bivanja v vašem domu.

Omara z drsnimi vratiVgradne omare z drsnimi vrati za vsak prostor

Skoraj ga ni prostora, kamor ne bi mogli postaviti vgradne omare. Vgradimo jo lahko praktično kamor koli - v hodnike, predsobe, otroške sobe, spalnice, dnevne sobe, tudi v mansarde. Izdelane so v takšnih dimenzijah, da segajo od stropa do tal in od stene do stene. V primeru, da vgradne omare ni mogoče vgraditi od stene do stene, pa jo zaključimo s stranicami v prilegajoči se barvi. Notranjost vgradnih omar z drsnimi vrati je s hrbtiščem, podnom in stropom. Drsna vrata so vpeta v vodila, ki so lahko ali privita ali lepljena v strop ali v tla.
Kakovostno okovje za drsna vrata še dodatno poudarja elegantno linijo vašega pohištva po meri. Okovje za drsna vrata je zaščiteno z zadržnikom, ki skrbi za mehko zapiranje vrat, in vratnim lovilcem, ki skrbi za lovljenje in usmeritev drsnih vrat tik pred zaprtjem. Okovje za drsna vrata je oblikovano in pritrjeno tako, da profili in vodilo drsnih vrat poskrbijo za tekoče in enostavno delovanje, poleg tega pa ne zavzame veliko prostora.

Naj ima omara po meri skrbno načrtovano notranjost

Pri načrtovanju vgradne omare z drsnimi vrati je dobro razmisliti o tem, kaj bomo v njej pravzaprav imeli. Preglejte oblačila in dodatke, razmislite o tem, koliko ljudi bo omaro uporabljalo, kje bi jo radi imeli in kakšen bo dostop do nje. Prav tako je koristno vedeti, ali potrebujete več obešalnikov ali več polic, ali so vaša oblačila daljša ali krajša, ali imate težke plašče, ki potrebujejo dobro oporo, in ali imate veliko različnih kravat ali športno opremo, ki zasede veliko prostora.

Vabljeni na našo spletno stran!

Magles | Pisarniško pohištvo, vrata omara po meri, moderna dnevna soba - povezave do naše spletne strani: