Pridobitev izobrazbe visoke strokovne šole


Programi visoke strokovne šole LUK oz. Ljudske univerze Kranj vam ponujajo visokokvalitetno izobrazbo za izboljšanje statusa v vaši poslovni karieri ali pa preprosto za mir v vaši duši. Na naši univerzi nobena starost ni ovira. Privoščite si kakovostno dopolnitev vaše dosedanje izobrazbe - ne bo vam žal. Poleg lastnega zadoščenja in večje samozavesti si boste pridobili tudi dodatno spoštovanje vaših sodelavcev in nadrejenih. Oglejte si našo spletno stran in izberite program visoke strokovne šole po vaši želji in zmožnostih: vsestranski študij ekonomije ali študij strojništva za tehnično nadarjene in še več!

Programi visoke strokovne šole Ljudske univerze Kranj

Luk izvaja 3 različne programe visoke strokovne šole: študij ekonomije, študij strojništva ter študij upravljanja in vodenja poslovnih sistemov. Študij ekonomije se izvaja po prenovljenem bolonjskem programu, ki je primerljiv s študijem ekonomije v ostalih evropskih državah. Program visoke strokovne šole študij ekonomije obsega tri študijska leta, kar vam po uspešnem koncu zagotavlja naziv prejšnjega štiriletnega programa diplomirani ekonomist. Triletni študij ekonomije lahko po želji nadgradite še z dvema letoma in končnim nazivom magister. Podrobnejše informacije, ki zadevajo študij ekonomije Ljudske univerze Kranj v sodelovanju z Ekonomsko fakulteto v Ljubljani, si lahko preberete na naši spletni strani.

Študij strojništva s končnim nazivom diplomirani strojni inženir

Študij strojništva je naslednji izmed treh programov visoke strokovne šole LUK. Študij strojništva se izvaja 3 leta oziroma 6 semestrov - naš študij strojništva je tako usklajen z Bolonjsko direktivo. Po uspešno končanem študiju bo vaša strokovna izobrazba diplomirani strojni inženir oz. diplomirani inženir strojništva. Kot strojni inženir boste lahko napredovali v karieri, izvajali zahtevnejše naloge, vodili projekte in povišali svoj dohodek. V primeru nezaposlenosti ali želje po novi karieri pa boste z novo pridobljeno izobrazbo strojni inženir lahko hitreje našli dobro delovno mesto. Izobrazba visoke strokovne šole vas bo vodila še višje!

Študij visoke strokovne šole: upravljanje in vodenje poslovnih sistemov

Če vam študij ekonomije ali študij strojništva ne ustrezata, na Ljudski univerzi Kranj ponujamo še en študij visoke strokovne šole: upravljanje in vodenje poslovnih sistemov 3+2. Triletni študij dopolnite z dveletnim magistrskim programom in okusite sadove svojega truda. Obiščite nas in skupaj oplemenitimo vašo kariero!

Ljudska univerza Kranj | Visoke strokovne šole, študij strojništva, študij ekonomije, povezava do naše spletne strani: