Višje šole in lažja zaposlitev


Višje šole Ljudske univerze Kranj so izredna priložnost za nadgraditev vašega znanja. Potrebe po vse višji izobrazbi so vse pogostejše, saj je delo vse bolj zahtevno. Zaradi najrazličnejših izboljšav računalniških programov in dodatnih podrobnosti mnogo ljudi podleže stresu in njegovim posledicam. Ne dovolite, da se to zgodi tudi vam! Obiščite spletno stran Ljudske univerze Kranj in si oglejte programa višje strokovne šole. Izbirate lahko med programoma ekonomist - računovodja in organizator socialne mreže. Zaposlitev bo z dodatno izobrazbo veliko lažja, sploh če si želite novih izzivov. Če pa želite napredovati v svojem obstoječem poklicu, pa vas izobrazba višje šole lahko popelje po lestvici navzgor.

1. Program višje strokovne šole: organizator socialne mreže

Organizator socialne mreže je poklic, ki vas notranje obogati. Zaposlitev je mogoča tako v ustanovah za starejše, mladinskih domovih in varnih hišah, kot tudi v rehabilitacijskih centrih in na domu (nega in pomoč gibalno oviranim ali ostarelim). Nega in pomoč starejšim na domu je vse pomembnejša, saj domovi za starejše zaradi staranja prebivalstva pokajo po šivih. Nega in pomoč na domu je potrebna tudi gibalno oviranim, ki nekaterih opravkov, ki so za nas povsem samoumevni, ne zmorejo sami. Nega in pomoč na domu ali v različnih zavodih pa ni samo suhoparna oskrba. Zelo pomembno je, da imamo kot organizator socialne mreže čut za ljudi. Posebno starejši potrebujejo nekoga, s katerim se lahko pogovarjajo in mu zaupajo. Nove tehnologije (kot je npr. uporaba računalnika ali mobitela) jih ponavadi plašijo, toda potrebujejo le nekoga, ki bi jim takšne stvari prijazno razložil.

Organizator socialne mreže - zaposlitev v mladinskih domovih in centrih za socialno delo za pomoč otrokom

Organizator socialne mreže pa se lahko posveti tudi otrokom in mladini. Centri za socialno delo in mladinski domovi so pravi naslov za takšno zaposlitev. Organizator socialne mreže je tako človek z visoko razvito empatijo. Obiščite našo stran in si oglejte program organizator socialne mreže in možnosti za zaposlitev.

2. program višje strokovne šole: ekonomist - računovodja

Organizator socialne mreže ni edina možnost višješolskega izobraževanja. Lahko se odločite tudi za poklic ekonomista ali ekonomistke. Možnosti za zaposlitev so tudi v tem primeru zelo visoke, zato poskusite in se prijavite v program višje strokovne šole! zboljšajte svojo pozicijo na trgu dela ali v vašem podjetju z dodatnim znanjem in se prepričajte v uspeh.

Ljudska univerza Kranj | Višje strokovne šole, organizator socialne mreže (zaposlitev kot nega in pomoč na domu ali v zavodih) in program ekonomije, povezava do naše spletne strani: