Prevajalstvo: prevajanje besedil v različne jezike


Prevajalstvo
je lahko zelo zahteven poklic. Prevajanje besedil je polno najrazličnejših koristnih ali pa malo manj koristnih informacij. Predvsem pa nam prevajalstvo razširi obzorja in besedni zaklad. Odločitev za prevajalstvo oz. prevajanje kot poklic je navadno ljubezen do določenega jezika, kulture države in njenih značilnosti. Podrobnejše spoznavanje le-teh pa nas izpopolnjuje tako strokovno kot osebno. Z rastjo našega znanja namreč rastemo tudi mi.

Prevajanje besedil - prevodi strokovnih in poljudnih besedil

Prevajanje besedil mora biti natančno. Ker se na Ljudski univerzi Kranj zavedamo, kako pomembni so prevodi visoke kvalitete, smo se odločili, da poleg programa šola tujih jezikov (skupinski in individualni tečaj) uvedemo tudi prevajalstvo. Naši strokovnjaki vam nudijo kakovostno prevajanje. Hrvaščina, angleščina, nemščina, ruščina, srbščina, španščina in drugi jeziki niso ovira za naše visoko usposobljene prevajalce. Za nemščino vam nudimo tudi sodno overjene prevode! Naši prevodi so ugodni, podprti s profesionalnimi računalniškimi prevajalskimi programi, zanesljivi in strokovni. Zaupajte prevajanje besedil Ljudski univerzi Kranj in ugotovili boste, da je pri nas kvaliteta na prvem mestu!

Poletni tečaji tujih jezikov - osvežitev in izpopolnitev

Poletni tečaji tujih jezikov, ki jih organiziramo na Ljudski univerzi Kranj, so prijetna osvežitev in dopolnitev za vse, ki bi se radi izpopolnili v svoji poslovni karieri. Poslovni jezik, ki postaja vse pomembnejši zaradi širjenja poslovanja po vsem svetu, je pomemben faktor v našem izražanju. Zato so na voljo poletni tečaji, kjer s treningom poslovne konverzacije osvojite tudi tuje trge.

Poletni tečaji so na voljo v dveh programih - poletni tečaji poslovnega jezika in osvežitveni poletni tečaji. Osvežitveni polenti tečaji so namenjeni vsem, ki bi radi premagali strah pred govorjenjem v tujem jeziku in se izpopolnili svoj besedni zaklad. Ti poletni tečaji spodbujajo predvsem govorno izražanje, dopolnjujejo pa ga tudi s pisnim. Zadnje je predvsem pomembno v poslovni korespondenci, zato pridite in se prepričajte, kako preprosto je postati še bolj učinkovit pri svojem delu. Poletni tečaji vam bodo vzeli le 20 ur, to pa je majhna cena za samozavestnejše komuniciranje. Poletni tečaji Ljudske univerze Kranj za vsakogar!

Ljudska univerza Kranj | Prevajalstvo, prevajanje besedil, prevodi, poletni tečaji, povezava do naše spletne strani: