Šola tujih jezikov - osvojite nov jezik!


Šola tujih jezikov Ljudske univerze Kranj ali krajše LUK vam omogoča spoznavanje novih jezikov v prijetnem okolju prijaznih ljudi. Tuji jeziki, ki jih poučujemo so: angleščina, nemščina, francoščina, ruščina, hrvaščina, španščina, italijanščina in še več, nudimo pa tudi tečaj slovenskega jezika za tujce. Naša šola tujih jezikov je namenjena vsem, ki bi se radi še bolj izpopolnili v znanju jezika, ki so se ga morda učili v času šolanja, a so nanj malce pozabili. Šola tujih jezikov LUK je priročno orodje tudi za vse, ki bi si želeli povsem od začetka spoznati nov jezik. Tuji jeziki pa so tudi odlična vadba možganov v starejših letih, saj spoznavanje in učenje skozi celo življenje pripomore k preprečevanju alzheimerjeve bolezni in ostalih starostnih bolezni, ki so povezane z miselnimi procesi. Obiščite našo jezikovno šolo in izberite svoj jezik!

Skupinski in individualni tečaji angleščine, nemščine, francoščine, tečaj slovenskega jezika za tujce...

Šola tujih jezikov vam ponuja, da izberete način učenja tujega jezika. Odločite se lahko za tečaj, ki poteka v skupini ali pa za individualni tečaj. Individualni tečaj (angleščine, nemščine, francoščine...) poteka v mirnem in manj stresnem okolju, posebno če ste negotovi in vam sodelovanje v skupini povzroča nelagodje ali pa si želite napredovati hitreje. Individualni tečaj se popolnoma prilagodi vam in vašemu trenutnemu znanju, nato pa skupaj z vašim mentorjem napredujeta v splošni in poslovni konverzaciji. Tuji jeziki, ki jih lahko izberete kot individualni tečaj so: angleščina, ruščina, nemščina, hrvaščina, srbščina, španščina in še mnogo drugih. Če pa bi se radi kot tujec naučili slovenščine, pa organiziramo tudi skupinski ali individualni tečaj slovenskega jezika za tujce.

Tečaj slovenskega jezika za tujce

Ljudska univerza Kranj vsem tujcem, ki si želijo pridobiti slovensko državljanstvo ali pa si želijo le spoznati slovenski jezik, ponuja tečaj slovenskega jezika za tujce. Skupinski ali individualni tečaj v sproščenem okolju omogoča kakovostno spoznavanje jezika. Obiščite nas na www.luniverza.si!

Tuji jeziki kot poslovna priložnost

Tuji jeziki vam poleg osebnih stikov s tujci (socialna omrežja ali družabna omrežja na internetu, ali pa na potovanjih v živo) prinašajo tudi priložnost za nove poslovne izzive. Šola tujih jezikov vam tako omogoča, da se potegujete za delovno priložnost v tujini ali pa navežete poslovni stik za še uspešnejše poslovanje vašega podjetja.

Ljudska univerza Kranj | Šola tujih jezikov, tuji jeziki, individualni tečaj angleščine, tečaj slovenskega jezika za tujce, povezava do naše spletne strani: