Osamljenost - težava sodobnega časa

Osamljenost je lahko trenutno stanje, tedensko počutje ali resna težava. Kadar osamljenost postane trajno čustvo, ki ni povezano s konkretnimi življenjskimi okoliščinami, je čas, da nekaj ukrenete!


Vas mučijo brezvoljnost, osamljenost in stalna utrujenost?

Osamljenost je pravzaprav neko pasivno stanje, v katerem ne naredimo ničesar, da bi se neprijetno obdobje končalo, spremenilo. Brezvoljnost, pasivnost in stalna utrujenost zmanjšujejo željo po aktivnostih, zato je občutek osamljenosti še bolj prisoten. Za prekinitev začaranega kroga moramo ukrepati: poskrbeti za dodaten vir energije, poiskati navdih in ne nazadnje tudi strokovno podporo kakšnega energijskega terapevta. Pomagamo vam tudi v našem Life Centru!

VEČ O PANIČNIH NAPADIH TUKAJ!

brezvoljnostosamljenost


Regenerirajte svoje telo in za vselej preženite brezvoljnost!

Občutite trajno osamljenost? Se vas loteva tesnoba ali duševna stiska? Se počutite izčrpani? Vse to so že precej resni znaki depresije, ki se pri vsakemu posameznika izrazijo različno. Pri blagih, začetnih oblikah si sicer lahko pomagate sami, vendar to ne zagotavlja popolne odprave depresije. Kako premagati depresijo? Dokazano je, da lahko pomaga že pogovor s terapevtom, ključnega pomena pa je tudi regeneracija celotnega telesa: obnova energetskega sistema in dobra prekrvavitev živčevja omogočata prevodnost pozitivne energije, kar povrne ravnovesje telesa in duha. Individualni tretmaji in svetovanja na vseh področjih življenja, ki so na voljo v našem Life Centru so priporočljivi predvem v začetnih fazah preprečevanja in zdravljenja depresije.
Popravite, razširite in napolnite svoje življenje!


Vedeti morate, da vsaka duševna stiska še ni motnja, ampak je trenutno stanje in ga lahko spremenite! Trenutna brezvoljnost je znamenje, da je čas za ukrepanje. Upanje, da bo minilo samo od sebe najverjetneje ne bo dovolj, treba bo aktivno pristopiti k reševanju težave.


Naredite svoje življenje dejavno! Vključite se v program intenzivne motivacije!


Zgodnji znaki depresije so pravzaprav nejasni. Stroka ocenjuje, da za depresijo v določenih obdobjih v življenju trpi kar šestina ljudi. Žalost, potrtost, brezvoljnost, malodušje in drugi znaki depresije so nedvomno pokazatelj, da je čas za odločen spopad z obremenilnimi dejavniki. Ne veste, kako premagati depresijo? Energijska klinika Life Center vam bo v oporo.

Odpravite tiščanje v prsih:www.vsi.si/life-center/tiscanje-v-prsih

PANIČNI NAPADI