Panični napad in druge psihične težave - energijsko zdravljenjepanični napad

Panični napad in psihične težave, kot so depresija, anksioznost ipd., so v veliki meri povezane s preobremenjenostjo. Ta je posledica vse večjih zahtev, ki nam jih nalaga vsakodnevno življenje oziroma vpetost v zahodno civilizacijo. Napredek ima tudi slabe plati, saj se pogosto pozablja na potrebe posameznika. Tako ni nič nenavadnega, da so depresija, anksioznost in podobne težave, med drugim tudi panični napad, s katerim se je vsaj enkrat v življenju srečalo ogromno ljudi, v porastu.

VEČ O POPORODNI DEPRESIJI TUKAJ!


Psihične težave povezane s porušenim energijskim stanjem človeka


Čeprav je žalost neizogiben del življenja, pa lahko neustrezno soočanje s tovrstnimi občutki povzroči, da se razvije depresija, ki se sprva kaže kot blaga depresija. Simptomi nekoliko variirajo od posameznika do posameznika (posebno področje je denimo poporodna depresija), vendar pa je depresija večinoma povezana s pomanjkanjem pozitivne življenjske energije oziroma porušenim energijskim ravnovesjem. To ne velja le za psihične težave, ampak tudi za fizične. Zanimivo je, da gredo depresija in bolečine pogosto z roko v roki. Ljudje velikokrat pozabimo, da se energija vsakodnevno troši. Če ne poskrbimo za njeno nego in obnovo, se ravnovesje poruši. Čeprav se manifestacija tega stanja odraža popolnoma različno glede na posameznika (panični napad, depresija in bolečine, tiščanje v prsih, blaga depresija ...), simptomi izvirajo iz istega globinskega vzroka.


Panični napad - kako doseči sprostitev in se znebiti težav?psihične težave


Ste opazili, da so znaki depresije pri vas vse bolj izraženi? Ste morda doživeli panični napad? Psihične težave niso nekaj, česar bi se morali sramovati ali s tem živeti. Energijska klinika Life Center je namenjena prav pomoči ljudem pri ponovni vzpostavitvi energijskega ravnovesja in odpravi posledic stresa. Za to je še posebej primeren naš program E Vitalizacija, ki poteka v manjših skupinah. Tretma akupresurnih točk in energijskih meridianov, ki jo izvajajo izšolani energijski terapevti, se močno razlikuje od klasičnih masaž. Zaradi močnega energijskega učinka in globoke sprostitve je tako zelo primerna tudi za vse, ki se bojujete s paničnimi napadi.

VEČ O POPORODNI DEPRESIJI