Znaki depresije: depresija in energijsko neravnovesje

Znaki depresije, kot so intenzivna žalost, pomanjkanje apetita, utrujenost, tiščanje v prsih, nespečnost in slaba koncentracija, vas lahko povsem ohromijo. Hkrati pa ima depresija negativne učinke tudi na vaše bližnje. Iskanje učinkovitih načinov, kako zdraviti depresijo, je postalo zaradi porasta te bolezni v zadnjih desetletji, izjemno pomembno. Še posebej pomembno pa je, da se tistim, ki jih je depresija prizadela, ponudi tudi učinkovito možnost za zdravljenje depresije brez zdravil.

znaki depresijeznaki depresije pri moških
Pogosti znaki depresije so tudi fizične bolečine


Depresija se ne kaže pri vseh ljudeh na enak način. Tako se lahko znaki depresije pri moških pogosto precej razlikujejo od tistih pri ženskah. Mnogokrat so lahko znaki depresije pri moških na prvi pogled precej netipični (na primer agresivnost), zaradi česar depresije dolgo časa ni možno diagnosticirati. Identični pa niso niti znaki depresije pri predstavnikih nasprotnegaa spola. Poporodna depresija je pogosto drugačna od »klasične« depresije. Pogosto znaki depresije privzamejo tudi obliko različnih fizičnih simptomov, predvsem bolečine v delih telesa (npr. v križu, v spodnjem delu trebuha, ...). V takšnih primerih je lahko za zdravljenje depresije brez zdravil zelo učinkovita storitev E.Hrbtenica, ki jo ponujamo v Life Centru. Znano je, da je hrbtenica povezana z vsemi organi v našem telesu. Nepravilnosti hrbtenice, ki se pojavijo zaradi prekinitve živčne in energijske prevodnosti, lahko povzročijo mnoga bolezenska stanja, pri nekaterih ljudeh pa se pojavijo tudi znaki depresije.

VEČ O PANIČNIH NAPADIH


Depresija in možnosti naravnega zdravljenja


Se sprašujete, kako iz depresije? Mnenja glede tega, kako zdraviti depresijo, niso enotna. Mnogi, ki zagovarjajo predvsem antidepresive, pozabljajo, da ti zgolj povzročijo, da znaki depresije za določen čas poniknejo. Precej bolj učinkovit način, da se znebite depresije je v odpravi vzroka, torej v korenini in ne zgolj zdravljenju simptomov. V Life Centru zato tako pri fizičnih kot pri psihičnih težavah, kot so depresija, anksioznost, panični napad ipd., stavimo na trajne rešitve. Izvajamo izjemno učinkovit program Energijsko polnjenje moči, namenjen energijskemu polnjenju, zdravljenju in ponovni vzpostavitvi porušenega ravnovesja. Vabljeni!

TIŠČANJE V PRSIH