NeroGiardini superge za dopolnitev vsakega videza kar preko spletne trgovine z obutvijo

Superge so nepogrešljiv del vsake garderobe, saj so primerne za kombiniranje skoraj z vsemi kosi oblačil. Poleti jih lahko kombinirate s kratkimi hlačami ali krilom, jeseni z dolgimi hlačami, spomladi z obleko … Modne superge so tako kompromis med udobjem športnega čevlja in lepo oblikovanostjo elegantnega čevlja. Priskrbite si tudi vi svoj novi najljubši par v naši spletni trgovini z obutvijo, ki je preprosta za uporabo in uporabnikom prijazna.

Superge NeroGiardini

NeroGiardini superge- italijanska kakovost

NeroGiardini obutev je vodilno čevljarsko podjetje in je locirano v Italiji. Glavno vodilo pri proizvodnji NeroGiardini čevljev je, da so vsi procesi od začetka izdelave pa do konca izvedeni v Italiji. S tem imajo priložnost svoje znanje pokazati lokalni talenti, pri nakupu NeroGiardini obutve pa veste, da je delavec za svoje delo prejel pošteno plačilo. Podjetje namreč svojih proizvodenj ne seli v države tretjega sveta in ne izkorišča poceni delovne sile. Vsak čevelj je kombinacija prenašanja italijanskega čevljarskega znanja iz mojstra na vajenca ter visokotehnoloških postopkov za izdelavo superg.


Izberite prave superge za vas

Elegantne superge so optično pa tudi fizično zaključek nog. Poskrbite, da boste z izbiro pravih modnih superg svoje noge pokazali v najboljši luči glede na tip postave. Če ne veste, katere superge bi vam najbolje pristajale, se v osnovi lahko držite naslednjih nasvetov:

  • športno izoblikovane noge: če so vaše noge zavidanja vredne, se lahko odločite za preprostejše oblikovane superge, saj bo tako glavna pozornost na vaših nogah,
  • postava z oblinami: če imate obline, naj to izražajo in uravnotežijo tudi vaši čevlji (npr. s platformo),
  • vitke noge: odločite se za nakup preprostejših superg, ki niso pretežke (v vizualnem smislu) za vaše vitke noge …

Ženske modne superge

Vzdrževanje NeroGiardini superg

Tako kot vsake druge superge, je potrebno tudi NeroGiardini obutev vzdrževati že od samega začetka uporabe. Še pred prvo uporabo jih lahko zaščitite z najrazličnejšimi pršili, ki bodo superge zaščitili pred umazanijo in vodo. Kljub skrbnemu ravnanju z modnimi supergami pa lahko nehote pride tudi do nezaželenih madežev. Večino superg, sploh tistih iz blaga, lahko očistite kar sami doma z nekaj malega čistila. Pred čiščenjem odstranite vezalke, te pa lahko očistite tudi ločeno od čevljev. Pozorni bodite, da ne uporabljate čistil z belilom, saj lahko ta uniči vlakna v vezalki. Za čiščenje superg uporabite hladno vodo, z detergentom pa ne pretiravajte, saj lahko s tem čevlju celo škodujete. Superge nato posušite na zraku, najhitreje bo, če jezik potegnete ven, da je cirkulacija zraka neovirana.

NeroGiardini superge in vsi ostali čevlji imajo po določenem številu nošenj svoj vonj. Preznojeni čevlji imajo namreč svoj vonj, ki ni prijeten. V izogib neprijetnim vonjavam iz superg jih med vsako uporabo dodobra prezračite in posušite. Na tržišču poznamo tudi ogromno različnih razpršil, ki bodo prikrile neprijeten vonj.

Za življenjsko dobo NeroGiardini superg je pomemben tudi način shranjevanja čevljev, ko jih ne uporabljate. Če jih po tem, ko se sezujete, zabrišete v kot in nanj pozabite, bo hitreje prišlo fizične obrabe in uničenja. Za večletno uporabo istih NeroGiardini obutve jih skladiščite v škatli oz. na zato namenjeni polici. Preden jih zaprete v omaro bodite pozorni, da so superge res suhe.

NeroGiardini superge v spletni trgovini z obutvijo

Nakup modnih superg kar preko spletne trgovine z obutvijo

Spletno nakupovanje je v zadnjih letih postalo popolnoma vsakdanje, še posebej pa v zadnjih dveh letih. S to spremembo smo bili soočeni tudi mi, ko smo leta 2021 našo fizično trgovino preselili še v spletno obliko. Podjetje je svojo prvo trgovino odprlo leta 1990 na Vrhniki, s spletno trgovino z obutvijo pa smo dosegli širši krog strank. Poleg NeroGiardini superg lahko v spletni trgovini najdete tudi ostale modne znamke, ki poleg modnih superg ponujajo še ostalo obutev in modne dodatke.