Tamaris čevlji – obutev dovršenega videza, ki ponuja obilico udobja

Tamaris čevlji so ena izmed najbolj prepoznavnih in tudi najbolj iskanih znamk čevljev v Evropi. Tamaris čevlji so dovršeni, pohvalijo se lahko s konsistentnim dizajnom, hkrati pa puščajo veliko prostora za domišljijo. Vse to predstavlja močan fokus čevljev Tamaris in je hkrati tudi osnova na kateri blagovna znamka Tamaris, ki ima jasno zastavljen dizajn in dosleden vizualni jezik, gradi svojo vizijo. 

Vsakdo ve, da je kvaliteten in udoben čevelj tisto, kar lahko naš dan naredi še lepši. Ne glede na to ali gre za obutev za v službo ali za obutev za prosti čas, obuvalo, za katerega se odločimo, mora naši nogi ponujati veliko udobja in opore, seveda pa nam mora biti tudi všeč, da ga bomo z veseljem nosili.

Tamaris čevlji vrhunske kakovostiČevlji Tamaris za različne priložnosti

Čevlji Tamaris so čevlji, ki so izdelani z mislijo na končne uporabnike

Uporabniki Tamaris obutve se že več kot pol stoletja navdušujejo nad čevlji Tamaris, ki naredijo trenutek popoln – prav za vsakogar! Od rdeče preproge do gozdne poti, za vsak dan in za posebne priložnosti. 

Moderne in stilsko osveščene ženske bodo v vseh kolekcijah Tamaris obutve našle izjemno paleto modelov s posebnimi lastnostmi. Tamaris obutev pa odlikuje še ena karakteristika – podjetje vlaga v razumevanje želja in potreb svojih strank. To pomeni, da so zmeraj korak spredaj, pa naj gre za namen obutve ali njen izgled. Odlično prileganje, največje udobje in zanesljiva kakovost so pri čevljih Tamaris glavna prednostna naloga. 

V zadnjih sezonah se lahko Tamaris obutev pohvali z vse večjo raznolikostjo, osredotočenostjo na čustva kupcev, pa tudi z velikim udobjem. Linije kolekcij Fashletics, Heart & Sole, PureRelax, GreenStep in nova kolekcija Premium NEWD, predstavljajo nekaj novega, drugačnega in hkrati prav tistega, kar redni uporabniki Tamaris čevljev tako zelo obožujejo. V podjetju Tamaris zagotavljajo, da vsaka ženska – naj bo športna, modna ali »casual« – najde prave čevlje za svoj življenjski slog.

Elegantni Tamaris čevljiTamaris obutev - škornji

Pestra ponudba Tamaris čevljev tudi v spletni trgovini karaonline.si

Znamka Tamaris je ena izmed prvih, ki je v ospredje svojih kampanj in zgodb postavila ženske iz realnega življenja in njihove zgodbe. Prav zato smo v trgovini karaonline.si izjemno ponosni, da vam lahko tudi letos predstavimo številne različne modele čevljev Tamaris, ki bodo navduševali dolgo časa.

Celotno kolekcijo si lahko ogledate na naši spletni strani. Ponudba Tamaris čevljev je pestra. Izbirate lahko med številnimi dizajni, modeli in oblikami. Izberite tiste čevlje, ki vas navdušujejo in v njih uživajte v dogodivščinah, ki vam jih prinaša nov dan.

Udobna tamaris obutevElegantni Tamaris čevlji