Pošlji povpraševanje

Nerogiardini čevlji- udobje in kakovost moških in ženskih čevljev

Nerogiardini čevlji so kakovostni in udobni čevlji, ki so oblikovani in ustvarjeni po oblikovalskih navodilih priznanih italijanskih mojstrov. Sodijo v sam vrh svetovne proizvodnje čevljev, saj s svojo prileganjem stopalu navdušijo marsikaterega novega uporabnika. Z raznolikimi vrstami čevljev, elegantnim dizajnom in pametno izbiro materialov se lahko v naši spletni trgovini najde nekaj prav za vsak okus. Obiščite nas in si zagotovite svoj najljubši kos nero giardini obutve.

Visokokakovostni NeroGiardini čevljiNero Giardini cevlji - ženski

Nerogiardini- čevlji s tradicijo

Čevlji nero giardini so v celoti izdelani v Italiji - od zasnove na delovni mizi čevljarskih mojstrov pa vse do proizvodnje, kar pomeni, da s proizvodnjo podpirajo lokalno gospodarstvo. Sledijo italijanski usnjarski tradiciji, ki je znana po kvalitetnih moški in ženskih čevljih in so popoln kompromis med visoko kvaliteto in nizko ceno. Čevlji iz usnja so lahki za vzdrževanje, hkrati pa so udobni in topli in vašo nogo ščitijo v vseh vremenskih pogojih. 

Z najrazličnejšimi vrstami čevljev (športno elegantni čevlji, salonarji, moški čevlji, škornji…) ugodijo vsem potrebam svojih uporabnikov. Poleg ženskih in moških čevljev izdelujejo še otroške čevlje in modne dodatke, kot so pasovi in torbice. Nerogiardini čevlji skrbijo za naš vsak korak, da je ta karseda udoben, varen in eleganten. Nič ni hujšega, kot cel dan prestati v neudobnih čevljih!

Nero Giardini obutev s tradicijo

Elegantni ženski čevlji nero giardini

V spletni trgovini lahko izbirate med široko ponudbo kvalitetnih ženskih čevljev različnih dizajnov. Najdete lahko nero giardini obutev za vsako priložnost in za vsak vremenski pogoj - od športno elegantnih ženskih čevljev, do škornjev in salonarjev. Ženski čevlji nerogiardini se odlikujejo po udobnosti in elegantnem dizajnu, ki poudarijo vaš celoten videz. Ključ do popolnega videza je v malenkostih in dodatkih, kar lahko dosežete s čevlji nero giardini. 

Poleg samega dizajna je pri čevlju pomembna tudi barvna paleta, ki jo oblikovalec za čevelj predvidi. Nerogiardini čevlji so oblikovani v nevtralnih barvah, kot so črna, bela, temno modra ali rjava, ki jih je možno kombinirati skoraj z vsemi ostalimi bolj živimi barvami. Nevtralne barve so kot nalašč za jesenske in zimske dni, ko nam nevtralno barvno paleto diktira kar narava sama. 

Ženski čevlji nero giardini so lahko dodatno okrašeni se z raznimi dekorativnimi dodatki, kot je umetelna zadrga, blago iz svetlečega materiala in še mnogo več. Te dodatki se tako povežejo s celotnim videzom, poudarijo pa tudi nakit, ki ga uskladite v istih tonih.

Elegantni NeroGiardini čevlji in škornjiŽenski čevlji Nero Giardini

Udobni moški čevlji nero giardini

V naši spletni trgovini lahko izbirate tudi med ponudbo kakovostnih moških čevljev, ki ob primernem vzdrževanjem zdržijo tudi več sezon. Moški čevlji iz usnja zaključijo celoten videz in mu dodajo elegantno piko na i. Čevlji so udobni in dihajo, torej se stopalo hitro suši. Tudi pri moških čevljih je možno izbirati med različnimi dizajni in barvami, ki ustrezajo vsem priložnostim in različnim vremenskim pogojem. Z nero giardini obutvijo poskrbite za primerno obutev vse od svečane poroke pa do sobotnega sprehoda po centru mesta.

Moški čevlji - udobni in moderniNero Giardini obutev

Čevlji nero giradini za vse vremenske razmere

Usnje je kot material v čevljarski industriji uporabljen že zelo dolgo. Razlogi za dolg obstoj so predvsem lastnosti materiala samega. Nerogiardini čevlji, ki so večinoma oblikovani v usnju, so udobni, ob pravilni negi pa jih lahko nosimo vrsto let. Usnje je naraven material, ki diha, zato se nam stopalo v usnjenih čevljih hitro suši. Z impregnacijo lahko čevlje še dodatno zaščitimo pred dežjem in vlago, ki nam lahko prekriža plane v jeseni in pomladi. Pred zdrsom na spolzkih tleh vas varuje primeren gumijast profil.

Ženski čevlji visoke kakovostiNero giardini ženski čevlji

Hiter nakup moških in ženskih čevljev

Naša spletna trgovina Kara online omogoča pregleden seznam čevljev iz katerega preprosto izberete svoje najljubše nerogiardini čevlje. Po hitrem nakupu brez registracije lahko čevlje prevzamete na lokaciji ali pa vam jih pošljemo po pošti. Z brezplačno dostavo in brezplačno menjavo lahko v udobju lastnega doma brez dodatnih stroškov preizkusite vašo novo najljubšo nero giardini obutev, ki jo boste uporabljali še vrsto let.