Pošlji povpraševanje

Gležnjarji za otroke: poskrbite za zimo brez premraženih otroških stopal

Gležnjarji za otroke predstavljajo pomembno bariero med hladnim in mokrim zimskih vremenom ter toplimi volnenimi nogavicami na stopalih. Z nekvalitetnimi gležnjarji otroški nogi lahko celo škodujemo- neergonomska zasnova vpliva na počutje otroka, slabi materiali premočijo in ne grejejo otroške noge… Za lažji nakup letošnjih fantovskih gležnjarjev in gležnjarjev za deklice smo vam pripravili nekaj nasvetov, ki jih je pri nakupu novih gležnjarjev za otroke potrebno upoštevati in s katerimi si lahko pomagate pri nakupovanju, v spletni trgovini z obutvijo.

Gležnjarji za otroke - nepremočljiv material, ki kljubuje mokrim zimam

Kljub trendu čedalje bolj toplih zim brez snega, ne moremo biti nikoli preveč pripravljeni na nenapovedan snežni metež. Za takšne situacije so priporočljivi nepremočljivi in topli materiali, ki ohranijo stopalo suho v kakršnemkoli vremenu. Primeren material je umetno usnje in ostali umetni materiali, ki preprečujejo, da gležnjarje za otroke premoči. Poleg samega materiala gležnjarjev za deklice in fantovske gležnjarje je priporočljiva tudi impregnacija čevlja- s tem dosežemo večjo obstojnost čevlja, manjšo možnost, da čevelj premoči in zaščito čevlja. Čevlje se lahko impregnira z raznimi pastami ali spreji.

Gležnjarji za deklice

Gležnjar- otroški čevelj, ki greje

Za otroke, ki zimo radi preživijo zunaj, je poleg nepremočljivosti pomembna tudi toplota samega čevlja. Če v snegu stojiš samo nekaj minut, lahko pri nepravem materialu pride do premraženih stopal, ki pa si jih vsak želi čim prej spet pogreti. Zabava na novozapadlem snegu se tako konča hitreje, kot bi si to sicer želeli. Najboljši materiali, ki bodo stopala greli, so topli tekstili, kot na primer volna. Gležnjarji za otroke morajo zagotoviti tudi dihanje stopala, čimer se prepoteno stopalo lahko hitro posuši. Vsekakor ne škoduje, če si v tople čevlje obujemo še debele volnene nogavice.

Gležnjarji za deklice in fantovski gležnjarji s primernim profilom podplata

Zimski gležnjarji, otroški ali za odrasle, morajo preprečiti tudi razne zdrse in padce, ki so v zimskem delu leta zaradi vremena pogostejši. Poleg deževnega jesenskega vremena, ki odpadle liste spremeni v spolzko drsališče, je nevarna tudi poledica. Primeren profil pri gležnjarjih za otroke omogoča otrokom nemoteno igro tudi v deževnem ali celo zasneženem dnevu. 

Spomladi, ko se sneg začne topiti, so gležnjarji za otroke z dobrim profilom podplata še vedno najprimernejša obutev. Kvalitetni fantovski gležnjarji bodo preživeli vsak skok v še tako mokro spomladansko lužno, gležnjarji za deklice pa bodo stopala greli tudi med sankanjem, kepanjem ali postavljanjem snežaka. Neprimerna obutev naj ne bo ovira pri otroški zabavi v naravi.

Fantovski gležnjarji

Ponudba modnih gležnjarjev z vezalkami, patentom na ježka…

V naši spletni trgovini lahko izbirate med široko ponudbo modnih gležnjarjev za otroke. Fantovski gležnjarji in gležnjarji za deklice so primerni za vse starosti in posamezne okuse. Poleg različnih barv, potiskov in materialov, ponujamo tudi različne patente zapiranja. Za najmlajše so primerni čevlji s patentom na ježka ali zadrgo, za starejše pa gležnjarji z vezalkami. Pri nakupu novih čevljev se je potrebno zavedati ročnih spretnosti, ki jih otrok že obvlada- gležnjarji z vezalkami so tako primerni za starejše otroke.

Trpežni dekliški in fantovski gležnjarji

Poleg vseh že omenjenih nasvetov, je potrebno upoštevati tudi obstojnost gležnjarjev. Otroški čevlji morajo ustrezati gibanju otroka - od igre na snegu do tekanja po zaledenelem asfaltu. Tako fantovski gležnjarji kot gležnjarji za deklice iz naše spletne trgovine so oblikovani za optimalen razvoj otroškega stopala, ki omogoča tudi zadosten oprijem podlage. Čevlji svetovno znanih proizvajalcev iz naše spletne trgovine bodo zadostili vsem potrebam vašega otroka, da bo lahko v zimi maksimalno užival.

Elegantni gležnjarji za deklice in fante

Kvaliteten gležnjar pa ne izključuje, da je ta tudi moden. Ponujamo namreč širok nabor modnih gležnjarjev za otroke, ki so primerni tudi za bolj svečane dogodke. Poleg nevtralnih temnih gležnjarjev lahko izberete tudi gležnjarje za deklice v rožnatih odtenkih ali fantovske gležnjarje v modrih in zelenih barvah. Posamezni čevlji so še dodatno okrašeni, da jih bodo otroci res nosili z velikim veseljem.

Gležnjarji z vezalkami ali ježkiGležnjarji za otroke

V spletno trgovino po gležnjarje za otroke in ostale čevlje

Poleg raznolike in pestre ponudbe dekliških in fantovskih gležnjarjev nudimo tudi ostale čevlje - športni čevlji, športno - elegantna obutev, pohodna obutev… Na enem mestu lahko najdete kvalitetno obutev za celo družino brez izgubljanja časa (in živcev). V kolikor vam čevlji niso prav, nam to v roku 14 dni sporočite na naš e-mail naslov, nato pa nam čevlje v roku 30 dni pošljite nazaj na naš naslov. 

K kvalitetnim čevljem pa navadno spadajo tudi kvalitetni modni dodatki. Pri nakupu fantovskih gležnjarjev ali gležnjarjev za deklice pokukajte še v ponudbo modnih dodatkov, kot so torbice in denarnice za moške in ženske. Z elegantnimi modnimi dodatki dopolnite svoj videz ali pa v času obdarovanj presenetite svoje najbližje.

Naročanje novi gležnjarjev za otroke je tako popolnoma preprosto, saj nakup opravite že v nekaj korakih. Za nakup izdelkov ni potrebna prijava na našo spletno stran, plačilo pa lahko izvedete na več različnih načinov, izberete pa tistega, ki vam najbolj ustreza. Naj letošnja zima mine brez premraženih nog in zdrsov na ledu, spomladi pa se spet vidimo v naši spletni trgovini Kara online!