Pošlji povpraševanje

Moški čevlji – kako izbrati elegantne modne usnjene moške čevlje?

Moški čevlji… njihov nakup lahko marsikomu povzroči številne preglavice. Preden se lotimo izbire moških čevljev, moramo najprej vedeti, v kakšne namene bomo obutev uporabljali. Si želimo elegantnih moških čevljev za uradne priložnosti ali potrebujemo moške čevlje za vsakdanjo rabo?

Modni moški čevlji

Elegantni moški čevlji, izdelani iz rjavega usnja, so nujna sestavina vsake moške omare

Vsak moški v svoji omari potrebuje brezčasne rjave usnjene čevlje. Usnjeni moški čevlji predstavljajo nepogrešljivi del garderobe, ki velikokrat doda piko na i izbranemu outfitu. Usnjene moške čevlje – predvsem tiste klasične, lahko oblečemo k moški obleki, chino hlačam ali kavbojkam, ni pa jih priporočljivo obuti, kadar se odločimo za športne hlače ali kratke hlače. Če se odločimo za jeans, k temnejšim kavbojkam obujmo tudi temnejšo barvo usnjenih čevljev, lahko pa se odločimo za športno obutev

Elegantni moški čevlji se lahko obujejo za različne priložnosti. Veliko posameznikov jih vsakodnevno obuje za v službo, seveda pa se nosijo tudi na posebnih priložnostih, kot je na primer poroka.

Elegantni moški čevlji

Modni moški čevlji za različne priložnosti

Kljub vsemu pa niso vsi usnjeni čevlji tudi elegantni, saj so tudi modni moški čevlji danes velikokrat izdelani iz usnja. Modni čevlji ponujajo veliko udobja in so na pogled videti čudovito. Moderne moške čevlje lahko obujemo za nekoliko manj formalne priložnosti, seveda pa moramo skladno s tem kombinirati tudi oblačila. Ta naj bodo nekoliko bolj sproščena. K modnim čevljem lahko brez slabe vesti oblečemo tudi svetlejše kavbojke, v poletnih mesecih pa najljubše kratke hlače.

Nekaj nasvetov za bolj enostavno izbiro moških čevljev

Za resnejše priložnosti izberimo moške čevlje, ki so temnejši od hlač. Temnejša kot je obleka, temnejši naj bodo tudi čevlji. To preprosto pravilo bo poskrbelo, da bo naša izbira primerna za formalne, poslovne in priložnostne obleke. Tudi tukaj lahko kaj hitro opazimo, da nam par elegantnih moških čevljev, izdelanih iz rjavega ali črnega usnja, nikakor ne bo odveč. 

Pri izbiri moških čevljev, ki jih bomo nosili, pa ne smemo pozabiti na pomen nogavic. Le-te morajo biti usklajene s čevlji. Ponujati morajo lep prehod med obutvijo in hlačami, zato se velja (sploh, kadar se udeležujemo formalnih priložnosti) izogniti nogavicam izrazitih barv.

Usnjeni moški čevljiModni moški čevlji - elegantni in športni

V dvomih raje ostanimo nekoliko bolj previdni

Če se znajdemo v dvomih ali izbrati elegantne moške čevlje ali nekoliko bolj modne moške čevlje, raje ostanimo konzervativni. Tako bomo zmeraj oblečeni primerno za vse priložnosti.

V ponudbi spletne trgovine Karaonline.si, lahko najdete čevlje za vse priložnosti po ugodnih cenah. Izberite udoben nakup iz domačega fotelja.