Pošlji povpraševanje

Pergola bioklimatska je senčilo, ki je statično najmočnejše na trgu

Pergola bioklimatska je izdelek domačega proizvajalca, podjetja InoxVrbovšek d. o. o.. Odlikujejo jo mnoge prednosti v primerjavi s podobnimi izdelki, posebnost pa so njene lamele, ki prepuščajo do 80 % sonca tudi v zimskih mesecih. Regulirano sončenje oz. senčenje je dobrodošlo v vseh letnih časih in omogoča lastnikom tudi več časa preživeti na prostem. 

Bioklimatska pergola v Sloveniji postaja vse bolj priljubljena pri lastnikih hiš, počitniških objektov, stanovanj (mogoče jo je vgraditi tudi na balkone), pri gostincih - marsikje lahko zasledite goste, ki tudi v poletni vročini z užitkom posedajo pod njo. To je mogoče zato, ker se vroč zrak dviga in uhaja med lamelami na prosto, zaradi zračenja pa ne nastaja učinek tople grede. 

Aluminijasta bioklimatska pergola je tudi vodotesna in edina na tržišču, ki je samočistilna. Izdelana je iz gladkih lamel, ki ne zadržujejo umazanije, listja in drugih smeti – dež jih enostavno spere v odtok, zato kakšnega posebnega vzdrževanja ne potrebuje. 

Pergola bioklimatska ima izjemno močno konstrukcijo, njeni stebri so lahko postavljeni do devet metrov narazen. Kljub temu pa prenese do 1 m snega, za kar proizvajalec jamči, odlično pa se spopada tudi s sunki vetra in točo.