Pergola najvišje kakovosti je bioklimatska pergola

Pergola je zagotovo nekaj najboljšega kar si lahko omislite za svoj vrt ali gostinski lokal. Če pa je to alu pergola in še za po vrhu bioklimatska, nikakor ne morete zgrešiti. 

Lamelna pergola iz ponudbe podjetja InoxVrbovšek d. o. o., je edina samočistilna pergola, izdelana popolnoma po meri stranke, prilagojena njenim željam in parametrom prostora kamor bo postavljena. Odlikuje jo mnogo odličnih lastnosti, ki jo postavljajo v sam vrh med podobnimi produkti. 

Ena izmed njih je vodotesnost. Si predstavljate, da v prijetnem poletnem popoldnevu sedite pred hišo, nenadoma pa se ulije dež? Prava poletna nevihta lahko pokvari marsikateri dogodek, ampak ne če se ta odvija pod bioklimatsko pergolo, ki bo dež popolnoma ustavila. 

Še ena od lastnosti lamelne pergole je možnost kontroliranega senčenja in sončenja. Lamele je s pomočjo elektromotorja in daljinskega upravljalnika mogoče regulirati in prilagoditi trenutnim potrebam.

Alu pergola – cene so izjemno konkurenčne

Cene bioklimatskih pergol se razlikujejo glede na njihovo velikost in dodatno opremo, ki jo izbere vsaka stranka po želji. Vsak produkt je unikaten in omogoča različne načine vgradnje.

Lamelna pergola je lahko vgrajena v kot objekta, na vogal ali s strani ter fiksirana v strop oz. streho. Prav tako lahko tudi samostojno stoji na vrtu, pričvrščena v tla.