Pošlji povpraševanje

Kakovost prezračevanja na najvišjem nivoju

Prezračevalni sistemi Hansen so evropska znamka, ustanovljena iz želje po kakovostnih in okolju prijaznih produktih. V naši ponudbi lahko izbirate med prezračevalnimi sistemi z rekuperacijo ali pa brez nje, nudimo pa tudi dodatno opremo za prezračevanje (filtri, maske, pokrovi, kasete, čistila …). Vsi izdelki so narejeni na območju Evropske unije.

Poleg izdelkov pa smo vam vedno na voljo za strokovno svetovanje in za vzdrževanje oz. servis, če je le-ta potreben. V kolikor imate kakršnakoli vprašanja, nas kontaktirajte; z veseljem vam bomo svetovali. Ob nakupu izdelka bodo naši monterji poskrbeli za hitro in profesionalno montažo v želenem prostoru. Naše podjetje se lahko pohvali tudi s 15-letno tradicijo in mnogimi zadovoljnimi strankami.


Kaj je prezračevanje z rekuperacijo?

Prezračevalni sistem z rekuperacijo je energijsko učinkovitejša metoda prezračevanja v primerjavi s klasičnim prezračevanjem z odpiranjem oken. Zakaj? Rekuperacijo mogoča keramični izmenjevalnik toplote, ki toploto notranjega zraka shrani in jo nato odda zunanjemu zraku. Lokalni rekuperator deluje v dveh ciklih: v prvem ciklu črpa zrak iz notranjosti prostora izven objekta; pri tem shrani toploto. V drugem ciklu pa črpa svež in navlažen zrak iz zunanjosti in ga ob vpihovanju v prostor avtomatsko ogreje s shranjeno toploto. Ciklusi se izmenjujejo na 70 sekund oz. glede na izbrano funkcijo/način delovanja.  


Pošlji povpraševanje
 • Prezračevalni sistemi - shema

  Podrobna shema prezračevalnih sistemov Prezračevalni sistemi - shema

 • Daljinski upravljalnik in termostat za lokalni rekuperator

  Upravljanje lokalnega rekuperatorja na daljavo Daljinski upravljalnik in termostat za lokalni rekuperator

 • Prezračevanje prostorov z rekuperacijo

  prezračevalni sistemi Prezračevanje prostorov z rekuperacijo

 • Lokalni rekuperator eco 150 wireless

  Varčni lokalni rekuperator Lokalni rekuperator eco 150 wireless

 • Sprednja maska prezračevalnega sistema z rekuperacijo

  Maska lokalnega rekuperatorja Sprednja maska prezračevalnega sistema z rekuperacijo

 • Presek prezračevalnih sistemov

  Prezračevalni sistem z rekuperacijo Presek prezračevalnih sistemov