Subvencija Eko sklad – ugodna priložnost za nakup prezračevalnih naprav

 

Subvencija Eko sklad z nepovratnimi sredstvi spodbuja nakup energetsko varčnih in okolju prijaznih naložb, ki so tudi splošno gledano najboljša rešitev, a pogosto za marsikoga predraga. Kvalitetno prezračevanje prostorov je v današnjih časih še toliko bolj pomembno za naše zdravje, saj se moderni človek zadržuje v zaprtih prostorih bistveno več kot včasih; tudi izolacija stavb je na mnogo višji ravni. Posledično ni toliko toplotnih izgub, je pa zato kroženje in izmenjava notranjega in zunanjega zraka praktično preprečeno.

Prezračevalni sistemi z rekuperacijo predstavljajo dobrodošlo in kvalitetno alternativo klasičnemu zračenju z odpiranjem oken, saj se pri rekuperaciji toplota iz zraka shranjuje in ponovno uporabi. Po zaslugi prezračevalnih sistemov z rekuperacijo so naši prostori vedno sveže prezračeni, a brez toplotnih izgub. Slednja značilnost tovrstnih sistemov jih tudi kvalificira za pridobitev subvencije Eko sklada.

Kako do subvencije? Do subvencije Eko sklad je upravičen vsakdo, ki se odloči za vgradnjo parnega števila enot, ki so med seboj tudi povezane (žično ali brezžično). Višina nepovratnih sredstev subvencije znaša 20% stroška nakupa oz. 300€ za kos (z vštetimi stroški montaže). Več o postopku pridobitve subvencije si lahko preberete na naši spletni strani.


Pošlji povpraševanje
 • Prezračevanje prostorov s prezračevalnimi sistemi Hansen

  Hansen prezračevalni sistemi Prezračevanje prostorov s prezračevalnimi sistemi Hansen

 • Do kvalitetnega prezračevanja prostorov s prezračevalnimi sistemi Hansen

  Prezračevalni sistemi z rekuperacijo Do kvalitetnega prezračevanja prostorov s prezračevalnimi sistemi Hansen

 • Prezračevanje prostorov je pomembno za naše zdravje

  Bistven dejavnik našega zdravja je redno prezračevanje prostorov Prezračevanje prostorov je pomembno za naše zdravje

 • Subvencija Eko sklad: edinstvena priložnost za investicijo v prezračevanje

  Prezračevanje prostorov z napravami Hansen Subvencija Eko sklad: edinstvena priložnost za investicijo v prezračevanje

 • Subvencija Eko sklad vam pomaga pri nakupu prezračevalnih sistemov z rekuperacijo

  Prezračevalni sistemi z rekuperacijo omogočajo kvalitetno zračenje prostorov Subvencija Eko sklad vam pomaga pri nakupu prezračevalnih sistemov z rekuperacijo

 • Subvencija Eko sklad - ugodno do kvalitetnih prezračevalnih sistemov z rekuperacijo

  Prezračevanje prostorov s prezračevalnimi sistemi z rekuperacijo Subvencija Eko sklad - ugodno do kvalitetnih prezračevalnih sistemov z rekuperacijo