Pošlji povpraševanje

Ogrevalni sistemi - oljni in kondenzacijski kotli ter plinski in oljni gorilniki

Ogrevalni sistemi podjetja Fiš d.o.o. so kakovostni, zanesljivi in sledijo vsem novim standardom. V naši ponudbi so oljni kotli, kondenzacijski kotli, plinski gorilniki, oljni gorilniki ter ekokamini oz. kamini na bioetanol.

Gorilniki

Kakovost in izkoristek ogrevalnih sistemov

Ogrevalni sistemi, ki jih ponuja naše podjetje, so rezultat večletnega dela strokovnjakov in plod uspešnega kombiniranja tradicije in izkušenj ter najnovejših tehničnih dosežkov. Odlični oljni kotli, kondenzacijski kotli, plinski gorilniki in oljni gorilniki bodo zagotovili, da bodo vaši stroški za ogrevanje kar najmanjši. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali izbrati pravi ogrevalni sistem glede na vaše potrebe.

PESTRA PONUDBA KOTLOV IN GORILNIKOV

Plinski gorilnikiOljni gorilniki in plinski gorilniki delujejo v območju od 16 do 900 kW, kar pomeni, da so Intercal gorilniki lahko vgrajeni tako v hiše kot v stanovanja. Ogrevalni sistemi potrebujejo za vgradnjo in montažo razne dodatne elemente, ki jih lahko najdete v naši ponudbi, tako da lahko povsem poskrbimo za vaše potrebe. Ogrevalni sistemi in oljni kotli, kondenzacijski kotli, plinski gorilniki ter oljni gorilniki sledijo najnovejšim znanim tehnikam in zagotavljajo kar najvišji izkoristek. Intercal gorilniki vam bodo tako zagotovili toplejšo prihodnost.

Ogrevalni sistemi za večje prihranke

Ogrevalni sistemi so glede na izbrano kombinacijo namenjeni tako plitvejšim žepom kot bolj izbranim kupcem. Ogrevalni sistem za izbrane kupce z modernim izgledom in praktično velikostjo lahko namestite tudi na vidna mesta v vašem stanovanju. Če je vaš trenutni ogrevalni sistem že zelo star, nikar ne oklevajte in ga zamenjajte, saj boste s tem veliko prihranili.

Zanesljivost ogrevalnih sistemov

Oljni kotli, kondenzacijski kotli, plinski gorilniki, oljni gorilniki v pravi kombinaciji - so zelo zanesljivi in vsi oljni kotli, kondenzacijski kotli, oljni in plinski gorilniki morajo dosegati visoke standarde glede varnosti. V podjetju Fiš d.o.o. imamo na voljo tudi veliko zalogo rezervnih delov za vaš ogrevalni sistem, kar pomeni, da bo ogrevalni sistem kar najhitreje popravljen v primeru morebitne okvare.

Fiš d.o.o. | Ogrevalni sistemi, kondenzacijski kotli, oljni gorilniki, plinski gorilniki - povezave do naše strani: