Pošlji povpraševanje

Najem gradbenih strojev- najem valjarja, viličarja, bagra, dvižne ploščadi

V podjetju Fiš d.o.o. vam nudimo možnost za najem gradbenih strojev:

  • Valjarja
  • Mini bagra
  • Bagra
  • Viličarja
  • Dvižne ploščadi
  • Najem ostalih strojev

OGLEJTE SI NAŠO CELOTNO PONUDBO

Najem bagra ali mini bagra

Nudimo vam najem bagra in najem mini bagra z vso pripadajočo opremo. Ob najemu vam stroj lahko tudi dostavimo na gradbišče. Gradbeni stroji lahko predstavljajo velik strošek, zato vam nudimo najem strojev za specifično delo, ki ga boste opravljali.

Najem valjarjaNajem valjarja različnih velikosti in teže

V našem podjetju vam nudimo tudi najem valjarja različnih velikosti. Prvi valjar ima širino valja 80cm in omogoča močenje in vibracijo. Drugi ima širino valja 73cm in prav tako omogoča močenje in vibracijo. Ima lastno prikolico ter možnost priključitve in uporabe hidravličnega kladiva. Gradbeni stroji imajo različne teže. 0,5 tone, 1,5 tone in 2, 9 tone. Delovni stroji (valjarji) imajo širine valjev 120cm.

Najem viličarja

Ponujamo vam več možnosti za najem viličarja, saj imamo pestro ponudbo. Gradbeni stroji lahko predstavljajo velik strošek za podjetje, zato se je včasih pametneje odločiti za najem gradbenih strojev. Izberete lahko najem viličarja na plin ali na dizel, različnih dimenzij. Najem viličarja lahko zajema tudi dostavo stroja na teren.

Najem dvižne ploščadiGradbeni stroji - najem dvižne ploščadi

Prav tako vam nudimo najem dvižne ploščadi. Izposoja električne dvižne ploščadi vam omogoča boljšo in hitrejšo kakovost dela na težko dostopnih mestih. Teža ploščadi je 1,4t. Primerna je za neutrjen teren (gosenice). Dvižna višina 4m, delovna višina je 6m in nosilnost 300kg.

Fiš d.o.o. | Najem gradbenih strojev, najem valjarja, gradbeni stroji, najem viličarjev, najem dvižne ploščadi: