Pošlji povpraševanje

Prodaja gradbenih strojev, novih in rabljenih

Potrebujete stroj za delo na gradbišču? Znašli ste se na pravi strani, saj v podjetju Fiš d.o.o. poteka prodaja bagrov, viličarjev, drobilcev vej, dvižnih ploščadi in drugih delovnih strojev.

Prodaja rabljenih strojevProdaja gradbenih strojev za gradbena dela

Pri nas poteka prodaja gradbenih strojev za različna gradbeniška dela. Delovni stroji imajo različne specifikacije. Naša prodaja strojev je obsežna, saj imamo veliko izbire. Pri nas poteka tudi prodaja rabljenih strojev. Kakovost in starost le teh je različna. Gradbeni stroji nam predstavljajo velik strošek za podjetje, zato je prodaja rabljenih strojev včasih zelo primerna. Če pa menite, da uporaba gradbenih strojev v vašem podjetju ni tako velika, pa se še vedno lahko odločite za najem gradbenih strojev.

Prodaja rabljenih strojev - valjarji, viličarji, bagri

Gradbeni stroji nam predstavljajo velik strošek za podjetje, zato se je včasih pametneje odločiti za nakup rabljenih gradbenih strojev. Ponujamo vam več vrst valjarjev za različne vrste del na različnem terenu. Omogočajo močenje in vibracijo, nekateri imajo lastno prikolico ter možnost priključitve in uporabe hidravličnega kladiva. Valjarji imajo različne teže. Na voljo so takšni z 0,5 tone, 1,5 tone in 2,9 tone.

Tudi viličarji so različnih vrst, na plin ali na dizel in različnih dimenzij. Prodaja rabljenih strojev nam omogoča bistveno nižje stroške pri nakupu. Delovni stroji imajo večinoma dolgo življenjsko dobo, zato se nakup rabljenih strojev izplača.

Prodaja rabljenih strojev - dvižne ploščadi

Prodaja gradbenih strojev je pestra. Gradbeni stroji nam predstavljajo velik strošek za podjetje, zato je prodaja oz. nakup rabljenih strojev včasih najbolj primeren. Dvižne ploščadi imajo električen pogon in se polnijo preko navadne vtičnice (220V). Na prodaj imamo tudi dvižne ploščadi znamke ITECO (dvižna višina 12,8m in delovna višina 14,8m), znamke JLG 30E in dvižne ploščadi znamke UP.

Fiš d.o.o. | Prodaja novih in rabljenih gradbenih strojev, dvižne ploščadi in viličarji- povezave do naše spletne strani: