Pošlji povpraševanje

Gradbeni stroji: najem gradbenih strojev

Možnost za najem gradbenih strojev: najem bagra, mini bagra, najem strojev, viličarja, valjarja, dvižne ploščadi in še mnogo več.

Najem gradbenih strojev - prednosti najema pred nakupom

Gradbeni stroji predstavljajo velik strošek, zato vam nudimo najem strojev za specifično delo, ki ga boste opravljali. Bolje kot smo opremljeni s stroji za določeno delo, hitreje ga opravimo. Včasih se je ugodneje odločiti za najem gradbenih strojev kot pa za nakup. Posebno, če jih ne uporabljamo veliko. Prodaja rabljenih strojev, ki jih vam ponujamo, pa je druga rešitev.

Najem gradbenih strojevNajem viličarja ali valjarja

Najem strojev v našem podjetju zajema tudi najem valjarja ali viličarja. Gradbeni stroji imajo različne teže in dimenzije za vaše delovne potrebe. Ponujamo vam več možnosti, saj imamo izredno pestro ponudbo. Omogočamo vam najem viličarja na plin ali na dizel različnih dimenzij.

Najem bagra in dvižne ploščadi

Prav tako vam nudimo možnost dostave električne dvižne ploščadi. Dvižne ploščadi omogočajo boljšo in hitrejšo kakovost dela na težko dostopnih mestih. Najem bagra vam omogoča prilagoditev delovnega stroja na točno določen teren. V ponudbi je tudi prodaja rabljenih strojev.

Fiš d.o.o. | Najem gradbenih strojev, najem bagra, delovne ploščadi, valjarja, najem strojev, delovni stroji - povezave do naše spletne strani: