Lesene kocke za otroke uspešno združujejo igro in učenje

Lesene kocke za otroke so preživele številne menjave trendov in se ohranile kot ena najbolj priljubljenih igrač. Prav z njihovo pomočjo so mnoge generacije razvijale svoje finomotorične spretnosti in prestopale običajne meje domišljije. Če bi želeli, da tudi vaš otrok odkrije užitke, ki jih ponuja sestavljanje lesene kocke v domiselne skulpture, je FabBRIX natanko tisto, kar iščete. Gre namreč za še posebej kvalitetne, naravne lesene kocke za otroke. Lahko izbirate med različnimi kompleti, kot so na primer Gozdni prijatelji, Džungla in Avti.

lesena igrača medvedlesena igrača jelen

Kakovostne lesene kocke za otroke so ena najboljših igrač

Učenje oziroma usvajanje novih spretnosti je nedvomno najuspešnejše, kadar je prepleteno z zabavo in čim bolj spontano. Lesene kocke za ustvarjanje FabBRIX so izdelane z zavedanjem, kako pomembno je, da otroška igra združuje oba vidika. To pa ni edini razlog, zaradi katerega gre za eno najkvalitetnejših igrač, ki jih lahko kupite najmlajšim. Ker so izdelane iz enega samega kosa bukovega lesa, brez uporabe veziv oziroma lepil in brez umetnih barvil ali lakov, nimajo negativnega vpliva na zdravje, česar za prenekatere igrače na žalost ni mogoče trditi. Čeprav v Evropski uniji veljajo zelo stroga merila, morajo biti tudi mnoge igrače, ki so prestale evropski test ustreznosti, kasneje umaknjene s polic, npr. ker se v njih naknadno odkrijejo strupene snovi ali ker se ugotovi, da predstavljajo nevarnost za zadušitev. Če se odločite za FabBRIX, se vam tako ne bo treba ukvarjati s tovrstnimi skrbmi.

PO ČEM PREPOZNAMO KAKOVOSTNE IGRAČE?

Lesene kocke za ustvarjanje oz. sestavljanje unikatnih figur

Na voljo so vam različne velikosti pakiranj naravnih lesenih kock FabBRIX (30 kosov ter manjša ali večja pakiranja), pri čemer celo najmanjši kompleti omogočajo številne variacije figur. Za povrh pa so možne kombinacije s praktično vsemi drugimi priznanimi znamki (po sistemu »mešaj in kombiniraj«), kar poskrbi, da so lahko končni rezultati resnično povsem unikatni.