Božična darila za otroke bi morala biti izbrana še posebej premišljeno

Božična darila pogosto povzročajo nemalo stresa. Če bi želeli za vse, ki so nam blizu, poiskati resnično izvirna božična darila, bi bilo to precej zamudno, zato se velikokrat zadovoljimo z zasilnimi rešitvami in z nakupi v naglici oziroma tik pred zdajci. Tovrstno nakupovanje je pogosto še posebej značilno za božična darila za otroke.Naj bodo letošnji prazniki drugačni. O tem, kaj podariti najbližjim, začnite razmišljati dovolj zgodaj. Tako boste lahko izbrali izdelke, ki ne bodo ostali zapuščeni na dnu omare ali predalnika.

lesene otroske kockeLesene kocke so dobra igrača

Izvirna božična darila za otroke postajajo vse redkejša

V predprazničnem času se praviloma močno poveča prodaja igrač. To samo po sebi sicer ni problematično, težava pa nastane, ko se kupujejo igrače, ki nimajo prave uporabne vrednosti. Čeprav v prvem hipu morda požanjejo precej navdušenja, se nanje hitro pozabi – ali pa se zelo hitro poškodujejo, saj so mnoge igrače za otroke danes izdelane iz plastike. Ko kupujete božična darila za otroke, se zato vedno vprašajte, ali gre za igrače, ki bodo najverjetneje aktualne le za kratek čas, ali pa se bo mogoče z njimi igrati še vrsto let. Verjetno je vaš cilj, da bi šlo za karseda trajne igrače, ki bodo zanimive še dolgo časa in ki bodo ponujale ogromno kreativnih možnosti uporabe. Vse to so značilnosti lesenih kock FabBRIX, ki bodo tako zagotovo zadetek v polno.

lesene otroške igračelesena morska žival

Naravna božična darila

Lesene kocke FabBRIX so kot nalašč za krepitev domišljije in za razvoj motorike. Za povrh pa je to odlična priložnost, da izberete resnično naravna božična darila. Ideje o tem, kako pomembna je zaščita okolja, so nekaj, s čimer bi se morale najmlajše generacije srečati dovolj zgodaj, saj jih bodo posledično lažje prenesle v prakso. In največ jih lahko naučite prav z dobrim zgledom – npr. s tem, da jim podarite igračo iz zdravju neškodljivih materialov, ki je ustvarjena z upoštevanjem načel trajnostne proizvodnje.

IDEJE ZA OTROŠKA BOŽIČNA DARILA