Veleprodaja igrač podjetjem (B2B) in klasična prodaja končnim uporabnikom

Veleprodaja igrač je prodaja poslovnim kupcem, podobno kot velja za veleprodajo drugih izdelkov, za kar se običajno uporablja kratica B2B. Omenjena kratica izvira iz angleščine, in sicer iz izraza »business to business«. Nekakšno nasprotje tej obliki je B2C (»business to custumer«), kjer torej izdelki že dosežejo končnega uporabnika. V podjetju Atala, zastopnik priznane znamke lesenih kock FabBRIX na slovenskem in hrvaškem trgu, se ukvarjamo z obema dejavnostma …

Fabbrix lesene igrače

KLIKNI TU ZA SODELOVANJE Z NAMI >>

Prodaja igrač za punčke ali fante, namenjenih spodbujanju kreativnosti

Prepričani smo, da morajo zares kvalitetne otroške igrače – za fante ali punčke – otroku omogočiti, da v čim večji meri izživi svojo domišljijo ter najdeva nove, kreativne možnosti za raziskovanje in svojstveno soustvarjanje sveta. S tem se krepijo otrokove kognitivne sposobnosti, ustvarjalnost pa dobi nov zalet in prestopi meje doslej znanega. Menimo, da lesene kocke FabBRIX, ki so izdelane iz povsem naravnih, zdravju neškodljivih materialov, ponujajo vse to in še mnogo več.

Preprost nakup otroške igrače – spletna trgovina prihrani čas in stroške

V predprazničnem obdobju so pogosto še posebej oblegane tiste trgovine, kjer prodajajo otroške igrače. Spletna trgovina je odlična opcija, če se želite temu izogniti, obenem pa prihraniti še nekaj časa in denarja za gorivo. To seveda ne velja le za praznični čas, ampak gre za obliko nakupovanja. ki je zelo praktična vse dni v letu. Zaradi naštetih razlogov smo se odločili, da naša prodaja igrač oziroma eko lesenih kock FabBRIX poteka v tej obliki, saj želimo kupcem olajšati celotni proces nakupovanja.

                         jelen lesena igračamedved lesena igrača

Veleprodaja igrač: vedno smo veseli novih poslovnih partnerjev

Kot smo omenili na začetku, pa se ne ukvarjamo le s prodajo končnim uporabnikom/posameznim kupcem, ampak je del naše dejavnosti tudi veleprodaja igrač. Tako smo odprti za nova sodelovanja. Zavedamo se namreč, da prav veleprodaja povečuje možnosti za to, da vrhunske lesene kocke FabBRIX dosežejo čim več otrok. Če vas torej zanima naša veleprodaja oz. poslovno sodelovanje z nami, bomo veseli vašega sporočila ali klica.