Pošlji povpraševanje

Ergonomski stoli so odlična pridobitev za vsako pisarno – tudi direktorsko

Če želite na dolgi rok investirati v zdravje zaposlenih, potem je zadnji čas, da jih oskrbite z ergonomskimi pisarniškimi stoli, kateri jim bodo nudili vse udobje, ki ga pisarniški stoli namenjeni za dolgotrajno sedenje sploh lahko nudijo. Pisarniški ergonomski stoli prinašajo na delovno mesto številne prednosti, o katerih nam rade povedo naše zadovoljne stranke. Z ergonomskimi stoli je namreč mogoče povsem preprečiti bolečine, ki se po nekaj letih vse preveč rade pojavijo pri sedečem delu, ali pa jih precej omiliti, če so te že prisotne. Aktivno sedenje, ki ga nudijo ergonomski pisarniški stoli je (dokazano) najbolj zdravo sedenje, zato v podjetjih prepreči mnoge bolniške odsotnosti, ki so najpogostejše prav zaradi okvar hrbtenice.

Ergonomski stoli pa niso primerni le za delo v službi, temveč jih prav tako priporočamo dijakom in študentom. Staršem vedno polagamo na srce: »Zaščitite hrbtenice svojih otrok pravočasno!« Tudi dolge študijske ure pustijo posledice na zdravju in mnogo je mladih ljudi, ki trpijo predvsem zaradi bolečin v vratnem delu ter nemalo, ki imajo že zelo zgodaj težave z ramenskim obročem. Pisarniški ergonomski stoli nudijo vse udobje za dolge dneve in noči ob knjigah, zato razmislite o možnosti nakupa in se v podjetju Ergos pozanimajte o različnih možnostih, ki vam jih nudimo.

Ergonomski pisarniški stoli spodbujajo pravilno sedenje

Ergonomski pisarniški stol preizkusite in se šele nato odločite za nakup

Ker je mnogo strank v dvomih, ko se odločajo o nakupu, smo se v našem podjetju odločili, da jim nudimo sedemdnevni neobvezujoč preizkus ergonomskega stola, katerega brezplačno dostavimo na vnaprej dogovorjeno mesto. Le tako se lahko namreč prepričajo o njegovi kakovosti in o najrazličnejših nastavitvah, ki jih nudi. Če je ergonomski pisarniški stol pravilno nastavljen, nudi popolno podporo medenici, hrbtenici in ramenskemu obroču. 

Za maksimalno udobje je priporočljivo najprej prilagoditi višino sedišča in se šele nato lotiti ostalih nastavitev. Sedenje bo le tako popolnoma sproščeno, in to ob minimalnem mišičnem naprezanju. Poseben mehanizem nudi zaklepanje naslona v petih različnih položajih, podnožje pa je aluminijasto, močno in trpežno. Tudi tkanina s katero je prekrito sedišče iz spominske pene, je močna in prilagojena dolgoletni uporabi, hrbtišče pa je izdelano iz zračne ter prožne mrežice. Naslonjali za roke ergonomskega stola nudita mehko oporo, regulirati pa ju je mogoče v levo in desno stran, naprej in nazaj, prav tako pa imata nastavljivo višino. Zelo pomembna lastnost ergonomskega pisarniškega stola je možnost nastavitve naslona za glavo tako po nagibu kot po višini, saj se ljudje po višini tudi najbolj razlikujemo. Nastavitev je kar precej, zato je najbolje, da se odločite za preizkus in tako najdete ergonomski stol, ki vam bo pisan na kožo.