Ergonomski pisarniški stoli za podjetja in domače pisarne

Ergonomski pisarniški stoli za hrbtenico so moderni, kompaktni, funkcionalni in primerni za vsakogar. Nastavitve višine in različni modeli omogočajo, da jih lahko uporabljajo tudi učenci, ki so šele začeli hoditi v šolo. 

Zanje se odločajo podjetja, zdravstvene in izobraževalne ustanove, društva, dijaki, študenti in družine za domače pisarne. Prav tako so direktorski stoli iz ponudbe, zadostili zahtevam mnogih na vodstvenih položajih, pisarniški stoli za zdravo sedenje pa administratorke marsikaterega podjetja. 

Moderni pisarniški stoli spodbujajo aktivno sedenje, kar je zagotovo investicija v zdravje. Statično, večurno sedenje vsak dan, kaj kmalu pusti posledice in načne zdravje še tako aktivnih ljudi. Težave s hrbtenico so v nekaj letih neizbežne, zato so ergonomski pisarniški stoli za hrbtenico najboljša oprema vsake pisarne.

Moderni pisarniški stoli v različnih izvedbah, po konkurenčnih cenah

Ergonomski pisarniški stoli so dobavljivi v različnih izvedbah in z različnimi obsegi nastavitev. Če želite stol preizkusiti, na naši spletni strani - Ergonomske rešitve d. o. o., izpolnite obrazec za brezplačen preizkus. Pripeljali vam ga bomo na dom, da ga boste brez naglice testirali kar sedem dni. 

V primeru, da se odločite za nakup modernega pisarniškega stola za zdravo sedenje, vam nudimo možnost plačila na obroke in tri leta garancije.