Inteligentne inštalacije poenostavijo nadzor nad stanovanjem in nam prihranijo energijo

Kompleksne inštalacije z enostavnim upravljanjem

V naših stanovanjih imamo zares veliko število razdrobljenih sistemov, ki delujejo neodvisno in zahtevajo posebno pozornost in lastne krmilnike. Veliko preprosteje je, če vse podsisteme združimo v inteligentno inštalacijo, ki jo upravljamo preko skupnega krmilnika. Krmilnik za inteligentne inštalacije je lahko pritrjen na zid, lahko pa ga tudi prenašamo s seboj v obliki aplikacije na mobilnem telefonu, tablici ali računalniku.


Objekte, v katerih so nameščene inteligentne inštalacije, imenujemo pametne hiše. Pametna hiša olajša in poenostavi vsakdanje aktivnosti stanujočih. Obvešča vas o dogajanju v stanovanju med vašim dopustom (stanje detektorjev dima in vode, alarmov, oken,...), za vas vključi gospodinjske aparate in druge naprave (kavni avtomat, pralni stroj, sistem za zalivanje vrta,...) ter poskrbi za prijetno atmosfero ob vnaprej pripravljenih scenarijih in vam z usklajenim delovanjem med seboj povezanih sklopov prihrani energijo. Ko se boste odločili za gledanje filma, lahko pametna hiša zatemni žaluzije, ugasne luči in predvaja vsebine na vrhunski avdio video opremi Bang & Olufsen. Zakaj bi hodili v kino, ko pa lahko uživate v spektakularni kino predstavi kar doma? Vse kar potrebujete, je visokokvalitetna oprema, ki ne popači originalne čistosti zvoka in slike, ter inteligentne inštalacije, ki vam prihranijo čas in energijo.


Pametna hiša vam poleg varnosti, udobja in praktičnosti nudi tudi prihranek električne energije, saj inteligentne inštalacije skrbno spremljajo in vas obveščajo o največjih porabnikih energije. Njihovo delovanje lahko s pomočjo inteligentnih inštalacij nastavimo na avtomatski vklop v času cenejše električne energije. V pametni hiši najdemo kar nekaj detektorjev in tipal, ki merijo temperaturo, količino dnevne svetlobe in druge zunanje dejavnike, na podlagi katerih nato skrbijo za primerno hlajenje, ogrevanje, dviganje in spuščanje žaluzij, obveščanje o stanju oken, prezračevanje, itd.


Inteligentna inštalacija

Prenosni zvočniki Bang & Olufsen

Svetovno priznano dansko podjetje Bang & Olufsen velja že desetletja za simbol kakovosti in perfekcionizma pri izdelavi elektronskih produktov. Zelo ponosni smo na prenosne zvočnike, katerih dizajn spreminja ustaljeno definicijo zvočnikov. Naši prenosni zvočniki tako niso samo funkcionalna naprava, temveč tudi izdelek s prefinjeno dekorativno vrednostjo. Zaradi njihove inovativne oblike si zaslužijo vidno mesto v vašem prostoru, pri postavitvi pa vas ne bodo ovirali kabli, saj gre za brezžične zvočnike. Čistost zvoka, ki jo nudijo naši prenosni zvočniki lahko preverite tudi v našem prodajnem salonu v Ljubljani. Vljudno vabljeni.

Bang & Olufsen | Sistemi v vašem domu postanejo veliko bolj obvladljivi z namestitvijo inteligentnih inštalacij - povezave na našo stran:

  • Inteligentne inštalacije
  • Pametna hiša
  • Prenosni zvočniki