Video oprema, ki nagovarja vaša čutila


Video opremaUstvarite lasten hišni kino za nepozabne trenutke ob gledanju filmov

Avdio in video oprema igrata pomembno vlogo v našem življenju. Velikokrat zapolnjujeta naš prosti čas, včasih pa nas spremljata tudi med delom. Ljubitelji dobre glasbe in filmov se zavedajo, kako pomembna je kakovostna reprodukcija slike in zvoka, ki jo ustvarita avdio in video oprema. Nizka ločljivost slike, umetne ali zamolkle barve nas lahko kaj hitro odvrnejo od ogleda filma, popačen zvok pa od poslušanja naše najljubše glasbe.Za minimalističnim skandinavskim dizajnom se skriva kompleksna in napredna tehnologija


Za vse, ki cenite kakovostno sliko in zvok, predstavlja priznano dansko podjetje Bang & Olufsen prestižno video opremo, ki jo težko primerjamo z drugimi izdelki na trgu. Tehnično dovršene televizije s pripadajočo opremo, ki lahko služijo kot edinstven hišni kino, bodo zadovoljile tudi stranke z najbolj izbranim okusom. Minimalističen, čist in eleganten dizajn, ki združuje moderne in klasične elemente, spremeni video opremo za hišni kino Bang & Olufsen v pravo umetnino. Za izjemnim zunanjim videzom se skriva dodelana notranjost naprav, ki spretno vključuje najnovejše tehnološke iznajdbe. Filmski večeri z vrhunsko video opremo za hišni kino Bang & Olufsen bodo še popolnejši z uporabo prvovrstnih zvočnikov za hišni kino, ki za svoje delovanje ne potrebujejo kabelskih povezav s predvajalnikom in zaradi tega omogočajo neovirano premikanje po prostoru. Zvočniki za hišni kino predvajajo zvok enakomerno po celotnem prostoru, s čimer nam še dodatno približajo filmsko dogajanje. Ne glede na to katere zunanje naprave na B&O televizor priključite in kaj si želite predvajati (ali brskati po internetu, elektronski pošti, UTubu, ...) vedno uporabljate samo en daljinski upravljalnik - BeoRemote One.

BeoLink Gateway

Hišni kinoVrhunska video oprema v kombinaciji z zvočniki za hišni kino je lahko sestavni del inteligentne inštalacije v hiši, stanovanju, poslovnem ali javnem prostoru. Najnovejši izdelek podjetja Bang & Olufsen na področju inštalacij za integracijo in avtomatizacijo doma je BeoLink Gateway. BeoLink Gateway na preprost način povezuje avdio in video opremo ter druge naprave v vašem domu, kot so svetila, senčila, ogrevalne naprave, gospodinjski aparati, itd. Omogoča nam, da različne podsisteme združimo in na ta način lažje nadzorujemo in upravljamo - tudi na daljavo preko mobilnih telefonov, tablic in računalnikov. S pomočjo sistema BeoLink Gateway lahko delovanje naprav uskladimo z vnaprej pripravljenimi scenariji ali pa jim damo ukaz, ki ga bodisi izvedejo takoj, s časovnim zamikom ali s periodičnim ponavljanjem. Preprosteje povedano s primerom: s sistemom BeoLink Gateway lahko vnaprej pripravite vaš najljubši jutranji scenarij. Sistem bo poskrbel za dvigovanje žaluzij, vklop prijetne glasbe ob želeni uri ter vas pričakal s sveže kuhano kavo na kavnem avtomatu. Ob prihodu domov s pritiskom na tipko na telefonu poskrbite, da se prižgejo luči na dovozu, se odprejo garažna in vhodna vrata, v hiši pa se prične predvajati vaša priljubljena glasba. Sistem za pametne hiše BeoLink Gateway bo tako občutno olajšal vaše življenje ter poskrbel za vaše udobje in dobro počutje.

Bang & Olufsen | Video oprema Bang & Olufsen slovi po nenadkriljivi kakovosti in brezčasnem dizajnu - povezave na našo stran:

  • Video oprema
  • Hišni kino
  • Gateway