Brezžične zvočnike odlikuje izjemna praktičnost


Brezžični zvočniki kot del vrhunske avdio opreme Bang & Olufsen

 

V podjetju Bang & Olufsen že od samih začetkov stremimo k perfekcionizmu. Vrhunski dizajn, ki ni zgolj modna muha, temveč ostane aktualen vsaj še desetletje, je vodilo oblikovalske plati naših izdelkov, s tehničnega vidika pa intenzivno sledimo tehnološkemu razvoju in najnovejšim tehnologijam, ki jih po končanem testiranju integriramo v vrhunsko avdio opremo Bang & Olufsen. Prav zaradi tega je vrhunska avdio oprema naše izdelave, kot so brezžični zvočniki, slušalke in glasbena oprema ter pametne inštalacije, estetsko in tehnološko med najbolj dovršenimi izdelki na trgu.
Danski proizvajalec Bang & Olufsen že devet desetletij velja za svetovno priznano podjetje, ki zna ustvariti harmonijo med dizajnom in tehničnimi lastnostmi, med klasiko in modernostjo, med pričakovanji strank in kvaliteto izdelave vrhunske avdio opreme. Plod tovrstne harmonije so zagotovo brezžični zvočniki Bang & Olufsen, ki zaradi svoje edinstvenosti ne spominjajo na klasične zvočnike in katerih razvoj je omogočila najnovejša in najboljša tehnologija za brezžično hi-fi reprodukcijo - WiSA. Gre za perfekcionistično izdelane naprave, ki nudijo optimalno reprodukcijo zvoka po celotnem prostoru, hkrati pa služijo kot dekorativni element, ki si zasluži vidno mesto v vašem prostoru. Kot že samo ime pove, brezžični zvočniki za svoje delovanje ne potrebujejo povezave s predvajalnikom, temveč samo priklop na električno omrežje, kar nam omogoča hitro in neovirano premikanje zvočnikov po prostoru.

 

Brezžični zvočniki


Ozvočenje lokalov


Vrhunsko avdio opremo z brezžičnimi zvočniki lahko uporabite tudi za ozvočenje v lokalih, trgovinskih centrih, poslovnih prostorih, igralnicah, hotelih in drugih javnih prostorih, kjer je primerno glasbeno ozadje zelo pomembno za počutje gostov in zaposlenih. Ozvočenje lokalov z vrhunsko avdio opremo priča o izbranem okusu vašega podjetja, hkrati pa gostom in zaposlenim s čistostjo zvoka pričara nepozabno glasbeno doživetje. Ozvočenje lokalov poteka na podoben način kot nameščanje električne inštalacije – večji del napeljave se skriva v steni, z izjemo estetskega zidnega krmilnika oz. upravljalnika. Upravljanje ozvočenja v lokalih je možno tudi preko mobilnega telefona, tablice ali računalnika. V podjetju Bang & Olufsen se že vrsto let ukvarjamo s projektiranjem pametnih inštalacij, katerih del je lahko tudi različna glasbena oprema. Obiščite nas ali nas kontaktirajte preko elektronske pošte in z veseljem bomo poiskali pravo rešitev za vaš dom ali poslovni prostor.

 

Bang & Olufsen | Brezžične zvočnike Bang & Olufsen odlikujejo izjemne tehnične lastnosti, za piko na i pa poskrbi prefinjen skandinavski dizajn – povezave na našo stran:

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
ELECTRA TRADE Podjetje za trgovino in storitve d.o.o.
Naslov
Breg 6
1000 Ljubljana
E-pošta
01 4210775
Seznam fraz
Brezžični zvočniki, Vrhunska avdio oprema, Ozvočenje lokalov, Električne inštalacije  
ZEMLJEVID