Prenosni zvočniki B&O Play


Prenosni zvočnikiGlasbena oprema Bang & Olufsen - ko se dovršena izdelava združi s praktičnostjo in prelepim dizajnom


Svetovno priznani danski proizvajalec video in glasbene opreme Bang & Olufsen vztraja na trgu že več kot devet desetletij. V tem času so izdelki podjetja postali sinonim za kakovost in vrhunski dizajn. Med najbolj iskanimi je zagotovo prestižna glasbena oprema Bang & Olufsen, kamor spadajo vrhunske slušalke, sistemi za domači kino, high end zvočniki, zvočniki B&O Play ter glasbena oprema za avtomobile. Glasbena oprema Bang & Olufsen in B&O Play vam nudi izjemno čistost zvoka v kombinaciji z brezčasnim dizajnom.


Prenosni zvočniki, ki jih z lahkoto premikate po stanovanju ali odneste v naravo, na dopust,...

Prenosni zvočnikPrenosni zvočniki B&O Play spreminjajo naše doumevanje teh naprav. Ne gre več za nerodne štirioglate škatle, temveč izredno funkcionalne naprave, katerih zunanji videz so oblikovali vrhunski oblikovalci. Prenosni zvočniki B&O Play za svoje delovanje ne potrebujejo žične povezave s predvajalnikom, saj delujejo po sistemu bluetooth povezave. Tako boste lahko prenosne zvočnike B&O Play z lahkoto prestavili na želeno mesto v prostoru ali jih odnesli s seboj, saj imajo vgrajen akumulator za večurno avtonomno predvajanje. Uporabite jih lahko za predvajanje glasbe s pametnega telefona, računalnika, tablice, ter vseh drugih virov.

Glasbeno opremo Bang & Olufsen in B&O Play redno testiramo v naših testnih prostorih z zelo občutljivimi instrumenti, vendar menimo, da mora vsak element glasbene opreme na koncu preizkusiti tudi izurjeno človeško uho. Prepričajte se tudi vi o brezhibnosti reprodukcije zvoka pri prenosnih zvočnikih Bang & Olufsen in B&O PLAY. Oglasite se v našem prodajnem salonu na Bregu 6 v Ljubljani, kjer vam bodo prijazni svetovalci z veseljem predstavili avdio in video naprave Bang & Olufsen, ki so prepričali že številne stranke. Dovolite se tudi sami zapeljati zares popolni čistosti zvoka.

Bang & Olufsen | Prenosni zvočniki so veliko bolj praktični od klasičnih zvočnikov - povezave na našo stran:

  • Prenosni zvočniki
  • Bang & Olufsen
  • B&O Play
  • Glasbena oprema