Domači kino za prave oboževalce filmov


S prestižno avdio opremo in naprednimi video napravami je gledanje filma pravi užitek


Ste tudi vi eden izmed pravih navdušencev nad filmskimi predstavami? Potem je oprema za domači kino Bang & Olufsen kot nalašč za vas. Zakaj bi hodili v kinodvorane, ko pa lahko vrhunsko filmsko izkušnjo doživite kar v udobju domačega naslonjača in intimi lastnega doma? Predpogoj za pristno izkušnjo ob gledanju filma je seveda primerna tehnična oprema, pa tudi prijetna in sproščena atmosfera v prostoru. Za vrhunsko ločljivost slike in izrazite barve vam priporočamo napredno video opremo za domači kino v kombinaciji s prestižno avdio opremo, ki poskrbi za brezhiben zvok. Pristni zvočni in vizualni učinki nam približajo dogajanje v filmu in poskrbijo za intenzivnejše doživljanje filma. Prestižna avdio oprema poskrbi za veličastne zvočne učinke, ki so nam poznani le iz najboljših javnih kinodvoran.


Prestižna avdio oprema za domači kino Bang & Olufsen


Domači kino ne bi bil popoln brez primerne opreme za reprodukcijo zvoka, saj zvočna oz. glasbena dimenzija predstavlja velik del filmskega doživetja. Svetovno priznani danski proizvajalec tehnološke opreme Bang & Olufsen vam nudi prestižno avdio opremo za domači kino, ki se ponaša z izjemno tehnično dovršenostjo, pa tudi prefinjenim dizajnom, ki ostaja zaščitni znak podjetja že dolgih 90 let.

Domači kino

Brezžični zvočniki Bang & Olufsen


Posebej ponosni smo na naše brezžične zvočnike, ki s svojim inovativnim dizajnom premikajo meje že videnega na področju oblikovanja tehnoloških naprav. Brezžični zvočniki ne potrebujejo povezave s predvajalno enoto, zato jih lahko neovirano premikate po prostoru. Na voljo so vam različne oblikovalske rešitve za brezžične zvočnike, ki jih lahko pritrdite na zid, položite na polico ali postavite na tla. Brezžične zvočnike zlahka povežete z opremo za domači kino, predvajalnikom za zgoščenke, internetnim radiom, itd.


Manjka samo še primerna atmosfera


Kot smo že prej omenili, potrebujemo za optimalno filmsko izkušnjo poleg primerne opreme tudi sproščeno atmosfero v prostoru. Najlažje jo bomo dosegli s pomočjo pametnih inštalacij z vnaprej pripravljenimi svetlobnimi scenariji, v našem primeru za gledanje filma. Pametna inštalacija v povezavi z Bang & Olufsen poskrbi za zatemnitev senčil in svetil, na vašo željo pa izvede tudi druga dejanja. Če vam je ob gledanju filma v domačem kinu bolj pri srcu prijetno zatemnjena svetloba namesto popolne teme, obiščite salon Bang & Olufsen in si priskrbite dimerje za vse vrste žarnic. Le-ti bodo poskrbeli za posebno, skoraj magično vzdušje v prostoru. Upravljanje pametne hiše, torej hiše s pametnimi inštalacijami, je povsem preprosto in ga lahko izvajate kar iz naslonjača preko TV zaslona, mobilnega telefona, tablice ali računalnika. Za nepozabne filmske večere obiščite naš prodajni salon na Bregu 6 v Ljubljani, kjer vam bodo prijazni svetovalci z veseljem predstavili visokokvalitetne izdelke Bang & Olufsen in Lutron.

Bang & Olufsen | Filmski večeri v domačem kinu bodo z avdio in video opremo Bang & Olufsen naravnost nepozabni - povezave na našo stran:

  • Domači kino
  • Brezžični zvočniki
  • Prestižna avdio oprema