Potovanje po Irski in Severni Irski – doživetje smaragdnega otoka | Severna Irska in Irska – nepozabno potovanje | Potovanje na Irsko z agencijo Ekopotovanja

Turizem, ki odgovorno varuje naravo in spodbuja blaginjo lokalnega prebivalstva, se imenuje ekoturizem. Potovanja z našo agencijo so zato obarvana naravoslovno, obenem pa vam zagotavljamo tudi izkušene vodnike z osebnim pristopom in podrobnim poznavanjem destinacij. Skupine med osem in dvajset potnikov vam zagotavljajo pristno izkušnjo potovanja. Prav takšno je tudi potovanje na Irsko, kjer boste lahko spoznavali lepote smaragdnega otoka. Potovanje po prekrasni Irski in Severni Irski vam bo razkrilo njeno prekrasno pokrajino, živahna mesta, nacionalne parke, Aranske otoke, visoke čeri ter njuni glavni mesti – Dublin in Belfast. Vse skupaj pa bo prepleteno z miti in legendami, ki še danes zaznamujejo Irsko. Irska – nepozabno potovanje.

Potovanje po Irski


Potovanje po Irski in Severni Irski od Dublina do Belfasta

Potovanje po Irski se začne v njeni prestolnici, kjer si boste lahko ogledali najstarejšo irsko univerzo Trinity College, se sprehodili po glavni mestni ulici O'Connel Street ter obiskali pivovarno Guinness. Zvečer pa boste lahko v enem izmed mnogih pubov spoznavali irske plese in glasbo. Po odhodu iz Dublina se bo potovanje po Irski usmerilo na jug do čarobne srednjeveške trdnjave Rock of Cashel, nekoč domovanja kraljev in škofov, in gradu Blarney, kjer stoji kamen usode – kamen, ki vsakega obdari z govorniškim darom. V nacionalnem parku Killarney boste v panoramski vožnji po znameniti pokrajinski cesti – Ring of Kerry – imeli možnost doživeti veličastnost irske pokrajine: čudoviti razgledi z najvišjih irskih vrhov, jezera, slapovi in čudoviti parki ponujajo nepozabno doživetje, ki ga nudi potovanje na Irsko. Mogočne Moherske čeri na zahodni obali Irske so vredne občudovanja. Eno najlepših doživetij, ki jih nudi potovanje po Irski in Severni Irski, vas pričakuje na Aranskih otokih. Uživali boste lahko ob pogledu na čudovite čeri, kamnite zidove in Atlantik ter ob raziskovanju otoka. Na obali pa je možno videti tudi tjulnje. Po Connemari, polni divjih gora, mirnih jezer, šotišč in gorskih livad se bo potovanje po Irski nadaljevalo proti najsevernejši grofiji Irske in nacionalnega parka Glenveagh.

Potovanje po Irski


Potovanje po Severni Irski : Severna Irska in njena živahna prestolnica Belfast

Mimo Londonderrya se pot nadaljuje do destilarne viskija v Bushmills, nato pa po slikoviti atlantski obali, kjer je mogočo videti eno največjih čudes narave – »Giant's Causeway«, do Belfasta. Tam vas pričakuje čudovit botanični vrt in središče neolitske kulture. Irska in potovanje po njej vam bosta z nami vsekakor pričarala nepozabno potovanje.


Ekopotovanja | Potovanje po Irski, potovanje po Severni Irski – povezava do naše spletne strani:

- Potovanje po Irski
- Potovanje po Severni Irski

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
EKO POTOVANJA Damjan Končnik s.p.
Naslov
Trg mladosti 6
3320 Velenje
Spletna stran
E-pošta
040 246 833
Seznam fraz
Potovanje po Irski, potovanje po Severni Irski, irska potovanje, potovanje na Irsko, Severna Irska
ZEMLJEVID