Počitnice v Črni Gori: z agencijo Ekopotovanja na potovanje v Črno Goro | Črna Gora nudi nepozabne počitnice| Črna Gora: rafting in treking

Izberite svoje počitnice v Črni Gori, saj je ta država kljub svoji majhnosti zelo zanimiva turistična destinacija. Črna Gora, biser Sredozemlja, je edinstvena v mnogih pogledih: premore naravne lepote, kot je narodni park Durmitor, kjer se lahko odločite za treking, lepo urejene plaže, čista jezera in divje reke, kot je Tara, na kateri je zelo priljubljen rafting. Potovanje v Črno Goro vas res ne bo pustilo ravnodušnih, saj se boste domov vrnili polni vtisov in nepozabnih doživetij. Črna Gora je odlična izbira za vaše počitnice – očarala vas bo s svojo zgodovino, kulturo, tradicijo, mediteranskim podnebjem, čistim zrakom in s svojimi obmorskimi vasicami.

 

Črna gora | Naravni park


Črna Gora: rafting v kanjonu reke Tare je nekaj posebnega v tem delu Evrope

Počitnice v Črni Gori lahko popestrite z raftingom na reki Tari, ki je resnično nekaj posebnega v tem delu Evrope. Reka Tara je v register svetovne dediščine vpisna kot »edinstvena«. Mnogi to divjo turkizno reko imenujejo »biser Evrope«. Tara se napaja z obilico vode, ki prihaja z visokega hribovja narodnega parka Durmitor. S svojimi skoraj 150 kilometri je najdaljša reka v Črni Gori, njen kanjon pa je najdaljši v Črni Gori in Evropi ter drugi najdaljši na svetu – takoj za Grand Canyonom v ZDA. Poleg ljubiteljev narave in športnih ribičev ta prečudovit umetnostni vrhunec narave privlači tudi adrenalinske odvisnike. Rafting na reki Tari je izredno priljubljena atrakcija v Črni Gori in prav tukaj lahko izkusimo enega najbolj intenzivnih in najbolj zahtevnih raftingov v Evropi.

 

Črna gora

 

Črna gora: treking v narodnem parku Durmitor - eden najlepših in najprivlačnejših predelov Evrope

Naravno okolje v osrčju Črne Gore ponuja možnosti za aktivne počitnice v Črni Gori. Narodni park Durmitor s številnimi planinskimi vrhovi, osupljivimi rečnimi kanjoni, čudovitimi jezeri, veliko rastlinami in živalmi, je poleti eden najprivlačnejših predelov Črne gore. Treking je le ena od neštetih možnostih za aktivno preživljanje prostega časa. Za planince in pohodnike so zlasti vabljive in privlačne ture do bližnjih vrhov, ki so odlična razgledišča in relativno lahko dostopni. Že najvišji črnogorski vrh Bobotov Kuk je svojevrstna planinska trofeja in obenem izjemno doživetje gorskega reliefa.


Ekopotovanja, ekoturizem in potovanje v Črno Goro

Ekoturizem odgovorno varuje naravo in spodbuja blaginjo lokalnega prebivalstva. Potujemo v skupinah med osem in dvajset potnikov, z vodniki, ki prisegajo na osebni pristop in do potankosti poznajo destinacije. Potovanja so obarvana tudi naravoslovno. Odločite se za počitnice v Črni Gori in mi bomo poskrbeli, da bodo zares nepozabne.


Ekopotovanja | Počitnice v Črni Gori, potovanje v Črno Goro – povezava do naše spletne strani:

-    Počitnice v Črni Gori
-    Potovanje v Črno Goro
-    Črna Gora rafting in treking

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
EKO POTOVANJA Damjan Končnik s.p.
Naslov
Trg mladosti 6
3320 Velenje
Spletna stran
E-pošta
040 246 833
Seznam fraz
Počitnice v Črni Gori, potovanje v Črno Goro, Črna Gora počitnice, Črna Gora rafting, treking Črna Gora
ZEMLJEVID