Globinsko čiščenje avta za čisto in svežo notranjost

Poliranje žarometov in avtaŽelite, da bi bila notranjost vašega avta ves čas čista, sveža in negovana? Potem se vsaj trikrat na leto odločite za globinsko čiščenje avta. Globinsko čiščenje avta obsega temeljito čiščenje avtomobilskih sedežev, talnih oblog, stropa vozila, vratnih tekstilnih oblog, plastike in vsega ostalega v notranjosti vozila. Sledi kemično čiščenje z blagimi, ekološko neoporečnimi čistili, ki so namenjeni čiščenju materialov v notranjosti avtomobila. Globinsko čiščenje avta vključuje tudi čiščenje stekla na zunanji in notranji strani, odstranjevanje nalepk in nebleščeč premaz plastike in armature. Globinsko čiščenje avta učinkovito odstrani vso umazanijo, obenem pa temeljito notranje čiščenje avtomobila odstrani tudi vse neprijetne vonjave, ki so se naselile v vaše vozilo.
Medtem ko se pranja avtomobila ali sesanja njegove notranjosti lotimo kar sami, pa je globinsko čiščenje avta, zlasti kemično, bolje prepustiti strokovnjakom, ki poznajo vse materiale, ki se nahajajo v avtomobilu, in tudi ustrezne postopke čiščenja zanje.

Kakovostno poliranje avta in žarometov za celovito zaščito

Vaše vozilo je izpostavljeno tudi različnim zunanjim dejavnikom, ki ga lahko, če ni poskrbljeno za primerno zaščito, resno poškodujejo. Avtopralnica Horvat vam nudi odlično rešitev. Poliranje avta je postopek, ki odstrani poškodbe, ki jih povzročajo sonce, onesnaževanje ozračja, različni predmeti (kamenčki, vejice), smola, nekakovostni šamponi in brisanje z neustreznimi krpami. S poliranjem zagotovimo boljšo obstojnost in sijaj laka, hkrati pa zagotovimo, da je vozilo bolj odporno na kamenčke in umazanijo.
Najboljši čas za poliranje avta in žarometov je pozna jesen ali pa spomladi, takoj ko se hladni dnevi končajo. Zlasti nujno pa je takrat, ko imate avto parkiran pod drevesi. Smola ali sokovi sadežev na drevesu lahko poškodujejo vaš avtomobil.
Koliko časa traja poliranje avta, je odvisno od barve in trdote laka. Temne barve s trdim lakom se bodo polirale dlje časa kot ostale. Zanje so potrebne tudi bolj agresivne polirne paste in gobice, da dosežemo popolno korekcijo, ki ustreza našim visokim standardom. Strokovnjaki v Avtopralnici Horvat za poliranje, tako vozil kot žarometov, uporabljajo ustrezne, za to namenjene naprave.

Odločite se za temeljito globinsko čiščenje vašega avta, ki bo v celoti obnovilo notranjost vozila od stropa do tal, odstranilo pa bo tudi vse madeže in neprijetne vonjave. Poliranje avta (in žarometov) enkrat letno pa zagotavlja, da bo vaše vozilo tudi po desetih letih prav tako sijoče in lepo kot novo.
Poliranje žarometov je cenejše od nakupa novih žarometov.

Vabljeni na našo spletno stran.

Eko čiščenje d.o.o. | Učinkovito odstranjevanje madežev