Avtopralnica Horvat - učinkovit, zanesljiv in ugoden čistilni servis

Čiščenje avtomobila - Avtopralnica HorvatAli ste vedeli, da vsakič ko se usedete v avto, vanj nehote prinesete nekaj umazanije od zunaj? In če k temu dodamo vse drobitinice od hrane, ki jo pojemo v avtu, izpadle lase, odmrlo kožo, ličila in druge onesnaževalce, se v notranjosti našega avtomobila hitro lahko nabere veliko umazanije. Tkanine v avtomobilu pa niso izpostavljene samo umazaniji, ampak tudi zunanjim vplivom, kot so temperaturne razlike, obraba istih mest in obsevanje sončnih žarkov skozi stekla. Tkanine tako s časom postanejo blede, prašne, na njih pa se lahko pojavijo celo madeži.
Z navadnim sesalcem sicer lahko iz vozila odstranimo kar veliko umazanije, še vedno pa na sedežih, na tkanini na strehi vozila in na drugih tkaninah ostane ogromno prahu in pršic, ki so očem nevidne. Zato se je dobro vsaj trikrat na leto odločiti tudi za temeljito globinsko in kemično čiščenje avtomobila, ki bo v celoti obnovilo notranjost vašega avta od stropa do tal, očiščeni in odstranjeni bodo vsi madeži, prav tako pa tudi neprijetne vonjave.
Medtem ko se lahko osnovnega čiščenja lotimo kar sami, pa je globinsko čiščenje avtomobila, zlasti kemično, bolje prepustiti za to usposobljenim. Kot je Avtopralnica Horvat, kjer zaposleni poznajo vse materiale in tudi postopke čiščenja zanje.

Avtopralnica Horvat - strokovnjak za kemično čiščenje avtomobila

Avtopralnica Horvat izvaja zanesljivo globinsko čiščenje avtomobila, ki obsega temeljito čiščenje avtomobilskih sedežev, talnih oblog, stropa vozila, vratnih tekstilnih oblog, plastike in vsega ostalega v notranjosti vozila. Sledi kemično čiščenje avtomobila, pri katerem se celotna notranjost vozila očisti z blagimi, ekološko neoporečnimi čistili, namenjenimi čiščenju materialov v avtomobilu. Pri generalnem globinskem in kemičnem čiščenju očistimo tudi stekla na zunanji in notranji strani, odstranimo nalepke in nebleščeč premaz plastike in armature.
Avtopralnica Horvat vam nudi tudi maksi globinsko kemično čiščenje avtomobila, ki se od globinskega in kemičnega čiščenja razlikuje le v tem, da dodatno od znotraj očistimo steklo, da se ne rosi, od zunaj pa namažemo vso plastiko, platišča in gume. Tovrstno čiščenje avtomobila pripomore k temu, da plastični deli pridobijo svojo prvotno barvo in se sproti lažje čistijo.

Ker zunanje pranje avtomobila ne bo odstranilo poškodb, ki jih povzročajo sonce, onesnaževanje ozračja, različni predmeti (kamenčki, vejice), smola, nekakovostni šamponi in brisanje z neustreznimi krpami, je med storitvami, ki jih nudi Avtopralnica Horvat, tudi poliranje vozil, ki ga opravljamo s pomočjo ustreznih, za to namenjenih naprav.

Obiščite nas. Avtopralnica Horvat vam je na voljo tudi na spletu. Vabljeni.

Eko čiščenje d.o.o. | Čiščenje hiš, stanovanj in polsovnih prostorov