Hišniška opravila in vzdrževanje stavbHišniška opravila pomembna za vzdrževanje stavb

Hišniška opravila so zelo raznolika in zajemajo številna, med seboj zelo različna delovna področja in opravila. Delo hišnika tako vključuje širše specializirana dela, kot je na primer vzdrževanje stavb in njene okolice ali pa le določen del neke širše aktivnosti, npr. le vzdrževanje strojnih naprav ali pa vzdrževanje elektro naprav. Glede na tako različna znanja, ki jih delodajalec oziroma uporabnik objekta pričakuje, ko išče osebo, ki bi opravljala delo hišnika, lahko rečemo, da je popolno obvladovanje oziroma združevanje vseh teh znanj pravzaprav nemogoče. Zato v večjih funkcionalnih objektih delo hišnika mnogokrat zajema le organizacijo vzdrževanja ter tista hišniška opravila, za katera je hišnik poklicno usposobljen. Nujno pa je, da je hišnik vsaj toliko seznanjen z vsemi delovnimi področji do te mere, da zna zasilno ukrepati ob morebitni okvari, dokler ne pride ustrezni strokovnjak.
Zanesljiva in učinkovita hišniška opravila so vam na voljo tudi v Avtopralnici Horvat, kjer se zavedamo, kako pomembno je delo hišnika za uspešno vzdrževanje stavb.

V redno vzdrževanje stavb vključeno tudi čiščenje

Pri vzdrževanju stavb imamo v mislih vsa hišniška opravila v skladu s predpisi o graditvi objektov ter zagotavljanje in delovanje sistemov pred požarom in drugih ukrepov za zaščito in reševanje. Lastniki morajo sprejeti načrt vzdrževanja za obdobje najmanj enega leta in največ pet let, pri pripravi načrta pa jim pomagamo mi - upravniki. Vodimo celoten pregled stanja stavbe in sistemov v njej.
Avtopralnica Horvat se lahko pohvali z dolgoletnimi in kakovostnimi izkušnjami ter širokem spektru storitev. Vzdrževanje stavb tako zaokrožujemo s kakovostnim in zanesljivim čiščenjem. Za vas bo poskrbela ekipa profesionalcev, ki prisega na popolnost in vam zagotavlja celovito rešitev čiščenja. Za vas izvedemo generalno čiščenje hiš, stanovanj in poslovnih prostorov, med našimi storitvami pa so tudi specialna čiščenja, kot je na primer čiščenje oken na višini.


Hišniška opravila - čiščenje poslovnih prostorov

Ker večji del življenja preživimo v delovnem okolju, nam ne sme biti vseeno, kako se pri delu počutimo. Hišniška opravila v našem podjetju vključujejo tudi redno vzdrževanje reda in čistoče v vaših pisarnah, sejnih sobah, čajnih kuhinjah ter ostalih prostorih. Odločite se lahko za vsakodnevno, tedensko in trimesečno čiščenje. Ne glede na to, kaj se boste odločili, bomo čiščenje prilagodili terminom in zahtevam, ki najbolj odgovarjajo vašemu procesu dela.

Iščete nekoga, ki bo delo hišnika opravljal vestno in zanesljivo? Avtopralnica Horvat je pravi naslov za vas. Zato nikar ne odlašajte in nas obiščite. Najdete nas tudi na spletu.
Vabljeni.

Eko čiščenje d.o.o. | Globinsko in kemično čiščenje avtomobila